diba_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 246 عنوان نوزاد شش ماهه 150 بازدید | 27 پست دوستان بچه شش ماهه باید چه کارهایی انجام بده؟ از کی می تونیم بچه رو خانه بازی ببریم؟کلاس های مادر و کودک به چه کاری میاد؟از چه زمانی معمولا میرن؟ 1404/09/22 | 02:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5771 گردن بگیره اطرافشو با دقت بیشتری نگاه کنهبه صداها حرف زدن باهاش واکنش نشون بده همون اغووووو گفتنشولی شرایط هر بچه فرق میکنه بچه های نارس دیر تر به دست میارن این ویژگی ها رو چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
diba_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 246 گردن بگیره اطرافشو با دقت بیشتری نگاه کنهبه صداها حرف زدن باهاش واکنش نشون بده همون اغووووو گفتنشولی ... گردن میگیره. غلت هم از پشت به شکم میزنه. دقت میکنه. صدا میاد گاهی میچرخه. ولی زیاد حرف نمیزنه و اغو نمیگه. خیلی کم
diba_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 246 الان هم دور سرش زیادتر رشد کرده خیلی نگرانم
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5771 گردن میگیره. غلت هم از پشت به شکم میزنه. دقت میکنه. صدا میاد گاهی میچرخه. ولی زیاد حرف نمیزنه و اغو ... هر بچه فرق میکنه یکی زودتر آغو شروع میشه یکی غلت مبزنهاما باهاش خیلی صحبت کن قصه واسش بزار شعر بزار ببین چه فرقی میکنهنگران چی هستی الان همچی نرماله که همین که غلت میزنه ماشالله داره چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5771 الان هم دور سرش زیادتر رشد کرده خیلی نگرانم دکتر گفت زیاد رشد کرده یا خودت نسبت به نمودار میگی؟اگر دکتر گفته که تحت نظر باشه هیچی نمیشه نترساگر خودت با نمودار دیدی از نظر ژنتیک شاید سر شما یا بابا و....بزرگ باشه نسبت به هم سن سالاش اصن جای نگرانی نیست چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
diba_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 246 هر بچه فرق میکنه یکی زودتر آغو شروع میشه یکی غلت مبزنهاما باهاش خیلی صحبت کن قصه واسش بزار شعر بزار ... تماس چشمی اش کمه. سرو صدا هم کم در میاره.
diba_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 246 دکتر گفت زیاد رشد کرده یا خودت نسبت به نمودار میگی؟اگر دکتر گفته که تحت نظر باشه هیچی نمیشه نترساگر ... دکتر گفت و ام آر آی نوشت که دیروز رفتم انجام دادم . اون آقایی که انجام داد گفت ام آر آی خوبه . ولی باز فردا به دکترش نشون میدم
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5771 تماس چشمی اش کمه. سرو صدا هم کم در میاره. اگر زمانی نشستن گرفت تماس چشمیش کم بود بعد یه فکری کن قلبم الان الکی نگرانی خودت باهاش تمرین شروع کن تو چشاش نگاه کن حرف بزن یه وسیله بگیر جلوش بچه ازن بگیره یسری تمرین های ساده کمک میکنه چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5771 دکتر گفت و ام آر آی نوشت که دیروز رفتم انجام دادم . اون آقایی که انجام داد گفت ام آر آی خوبه . ولی ب ... ام ار ای انجام دادی🤦♀️دکتر مغز اعثابی بردی کی بودلااقل از دو تا دکتر مشورت بگیر بعد درمان شروع کننارس بوده یابا وزن کم متولد شده تشنج داشته؟ چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
diba_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 246 اگر زمانی نشستن گرفت تماس چشمیش کم بود بعد یه فکری کن قلبم الان الکی نگرانی خودت باهاش تمرین شروع کن ... وسیله رو میگیره از دستم و این دست و اون دست هم میکنه. آره سعی میکنم باهاش تمرین کنم. کمی افسردگی داشتم الان رو به بهبودی امان شاءالله که همه چیز خوب پیش بره
diba_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 246 ام ار ای انجام دادی🤦♀️دکتر مغز اعثابی بردی کی بودلااقل از دو تا دکتر مشورت بگیر بعد درمان شروع کننا ... اره نارس بود و وزن کم نه تشنج نکرده
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5771 وسیله رو میگیره از دستم و این دست و اون دست هم میکنه. آره سعی میکنم باهاش تمرین کنم. کمی افسردگی داش ... مشخصه بعد زایمان افسرگی میگیری چیز طبیعیه قلبم چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
diba_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 246 مشخصه بعد زایمان افسرگی میگیری چیز طبیعیه قلبم اره خداروشکر الان بهترم