mouode_nargess مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2986 عنوان اگه زخم زبون بزنی و دلی رو بشکونی 46 بازدید | 3 پست ولی مقصر خود طرف بوده باشه و خودطرف اول نیش زده باشهبنظرتون گناه محسوب میشه ؟فکر کنید طرف خودش میگه میگه میگهولی دوسنداره بشنوه!! ولی تا میشنوه شروع میکنه گریه کردن!! دیروز | 02:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشhani عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 901 والاچی بگمممم..امشب دخترعموم ب من طعنه زد ک شوهرت پست داده ب خونوادت ابجیمم تازه فوت کرده کلی فحش وتیکه انداخت ک بی کسوکارین وبی پول🫤 نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم
آسموننوش عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 1047 والاچی بگمممم..امشب دخترعموم ب من طعنه زد ک شوهرت پست داده ب خونوادت ابجیمم تازه فوت کرده کلی فحش وت ... مگه ادم بی کس وکار باشه تقصیر خودشه چ ادم پستیه
مشhani عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 901 مگه ادم بی کس وکار باشه تقصیر خودشه چ ادم پستیه 😞😞😔😞 کاش یه بابای خوب داشتم ک هیچکی جرات نداشت بهم حرف بزنه هعیییی.. نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم