2777
2789
عنوان

رنگ مو n2

273 بازدید | 5 پست

تروخدا اگه میدونید راهنمایی کنید مراسم دارم

دیشب رفتم ارایشگاه مدل فیس فریم رنگ کرد موهامو تقریبا رنگش مسی بود بعد چون ریشه موهام از قبل یکم بور بود خیلی روشن شده بود اونجا تو ارایشگاه که ندیدم بعد رفتم خونه شستم دوباره موهامو دیدم روشن تر شده و تناژ نارنجی داره

دیشب اخرشب رنگ قهوه ای خیلی تیره فکر کنم میشه n2 و با اکسیدان ۳ درصد گذاشتم رو موهام بیست دیقه شد همرنگ بقیه موهام(خرمایی)

بعد الان پشیمون شدم میخوام شرابی یا بادمجونی کنم اگه یه مدت بگذره رو این رنگ بزارم میگیره؟یا اگه همین الان مثلا رنگ شرابیو با اکسیدان ۹ درصد بزارم رنگ میگیره؟تروخدا جواب بدید ارایشگاه دوباره نمیشه برم باید درست کنم اینارو

نه عزیزم نیاز به دکوپاژ داره

دکلره n2 رو در نمیاره نارنجی میشه چه برسه رنگ ساده

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

نه عزیزم نیاز به دکوپاژ دارهدکلره n2 رو در نمیاره نارنجی میشه چه برسه رنگ ساده

خودم تو خونه میتونم انجام بدم؟چندروز باید بگذره چون برا جمعه باید درست کنم اینارو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودم تو خونه میتونم انجام بدم؟چندروز باید بگذره چون برا جمعه باید درست کنم اینارو

نه عزیزم

فعلا با n2 کنار بیا

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

وای خیلی بده دلم تنوع میخواست از دیشب رفته رو مخم یعنی الان اصلا بدون دکلره کردن نمیشه اینارو تغییر ...

چون n2 تازه زدی شرابی خیلی تیره در میاد

شرابی و واریاسیون بنفش واریاسیون قرمز بزن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز