2777
2789

وای بچها نمیدونم دختره رو تو خیابون کتک میزنن

و نمیدونم از ماشین پرت میکنه بیرون شوهرشو

از این چیزا پیاره برام هیستیریکم میکنه الان اینقدر اعصابم خورده اینقدر دندونامو بهم فشار دادم

واقعا کتک زدن چیه اخه

اولین تماس فیزیکی با شوهر ایندم پایان زندگی مشترک ماست

حالا منم خودآزاری دارم اومدم سرچ زدم عکس کتک نینی سایت

یک عالمه عکس از کاربرایی ک از شوهراشون کتک خوردن اورد بدتر عصبی شدم

الان رو مرز گریه کردنم چرا اینقدر ما زنا بدبختیم اخه

بی گناه بدبخت مظلوم کتک میخوریم و نمیشه کاریش کرد نمیشه دقاع کرد

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

هر چیزی رو به خورد روح و روانتون ندین

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

درست انتخاب کن

من تا الان شوهرم روم دست بلند نکرده

حتی داد هم نمیزنه

و اگه دست روم بلند کنه میکشمش 😤عصبی بشه میزنه بیرون بعد یکی دو ساعت میاد خونه

تو اینستا هم بزن از این محتوا خوشم نمیاد آزارم میده دیگه کمتر نشون میده

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست انتخاب کنمن تا الان شوهرم روم دست بلند نکرده حتی داد هم نمیزنه و اگه دست روم بلند کنه میکشمش 😤 ...

اره واقعا الان اینقدر اعصابم بی دلیل خورده

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

تو اکسپلور منم

بیشتر دعوای نوجوونای نسل زد رو میدیدم که مثلا ادرار میریختن رو دختری یااا تو خیابون خفت گیری میکردن پسرای نوجوون دخترارو و..

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

اره واقعا الان اینقدر اعصابم بی دلیل خورده

بهش فکر نکن اصلا

چون به هر چیزی فکر کنی جذب میشه

متاسفانه چیزای بد راحت تر جذب میشن به آدم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30