2777
2789
عنوان

وای دیشب 🤦🏻‍♀️

1113 بازدید | 12 پست

دیشب گند زدم ب اعصاب شوهرم اونم چی گیر دادن الکییی ولی اون صبحش ک اومد پیشم ی دسته گل اورده بود برام با روی خوش🥲 و حتی گف نمیاد کار داره(ک منتطر نباشم و یهو بیاد و غافلگیرم کنه) ولی با اومدنش و این کارش سوپرایزم کرد پشیمونم ک انقد گیر الکی دادم بهش و شبشو خراب کردم🥲🫣

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

همین الان بپر بغلش و جبران کن😂

عقدیم دوریم از هم🥲😂😂

کاش میشد🫣😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا

اره🥲😂 ولی امروز عصر رفتیم کافه سعی کردم تا جایی ک میشه از دلش در بیارم 🫣😂

حالا هر وقت اومد

امروز اومد

ولی پشیمونم از رفتارم هروقت دلتنگش میشم گیر میدم 🫤

عیبی نداره بجاش یاد گرفتی که دیگه زود قضاوت نکنی و گیر الکی بهش ندی و صبورتر باشی

دست خودم نیس گیر میدم بعدش هردفعه پشیمون میشم🫤

خدا عقلت بده یکی من تو حسرت شوهر اینم تو

😂😅 انشالله شوهر میکنی و خوشبخت میشی