2789
عنوان

کلوز فرند

64 بازدید | 14 پست

بچه ها من با یه دوست پسر بودم رفیق بودیم به اصطلاح خودش یعنی ۴.۵ بار همو دیدیم واسه تولد هم هدیه تولد میخریدیم بعد چت مون ولی زیاد تر دیت هامون بود چون فاصله داریم از هم دانشجو اینا بعد این چند ماه اخیر صمیمی تر د شدیم فاز عاشقانه تری برداشته حتی تو لحن صحبتش بعد الان دو سه روز هم هست کلوز فرند میزاره منو یا مثلا با خانوادش یا با دوستاش یا مشروب و..😂البته خیلیم مغرور و غد حالا این کارا یعنی چی بنظرتون؟ و کلا یعنی چی خدایی خیلی پسرا دیدم عرق خوری رو کلوز میکنن مثلا یعنی چی😐😑

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ینی چی ؟؟نفهمیدم منظورت

همینی که نوشتی

بیرون رفتن و کلوز فرند و خود فرند و...

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

قربونت سیسی کسی که بخوادت مثل مرد میاد میگه خوشم اومده دیگه کلوز فرند و اینا بچه بازیه

😂اره دقیقا ولی خب ن ای میدونی چیه دو سه تا دختر دورش پریدن چون یکم قیافه و پول داره دیگه حالا خودشو خیلی بالا میگیره هوا برش داشته فاز این گرفته که مثلا اره همیشه دختر باید جلو شه اینا بعدم گفته دختری که بخواد خودش به پسر پیشنهاد بده یا بده ذایرکت پسر پیام بده تایپم نیست که حتی بخوام باهاش باشم

اوه چه چیزا 😒سیسی از من میشنوی کلا بی محلش کن

چشم😂🙈البته تا الانم همی کار کردم خیلی خودم کوچیک نکردم ولی خب دیگه خانوادشم در جریان من گذاشته و هدیه اینا واسم میخره دیگه نشد منم باهاش بد رفتاری کنم زیاد

چشم😂🙈البته تا الانم همی کار کردم خیلی خودم کوچیک نکردم ولی خب دیگه خانوادشم در جریان من گذاشته و ...

خانواده منظورت مامانشه فقط ؟😒

نه بد رفتاری نکن ولی مشتاق هم نشون نده خودتو

🧚‍♀