2777
2789

میدونید من چوب مهربونیمو هربار میخورم هی رفتار آدما باهام تغییر میکنه مثلا اولا خوبنا بعد دیگه نه یا مثلا من هرچقد مهربون ترم اونا از کسایی که بهشون کمتر توجه میکنن سرد ترن کمتر ارزش قاعلن بیشتر دوست دارن

همکلاسیم منو تولدش دعوت کرده دوست ندارم برم

اما دلم میخاد بهش یه کادو بدم مثلا پک شیگلم

اما ۶ میلیون عمرن ندارم 😂

چقدررر سلیقم گرونه بخدا تو همچی مثلا کادوی مد نظرم ادکلن لیبرس که حتی اگه نون خشکم بخورم ندارم 🤣🤣

حاجی پولداری خیلی خفنه ها فکر کن یکی از اینا رو واسه تولد یکی بدی ینی اصلا طرف خر ذوق میشه

البته من از اونام که خودم بیشتر ذوق میکنم

خدا میدونه من پولدار بشم یهو بزنه به سرم ۲۰۷ کادو میدم به ینفر تو عابر پیاده ( غریبه)

من چقد خرم طرف آنفالوم کرد پیجش باز نکرد دلم میخاد کادو بهش بدم.

نظرتون راجب من چیه؟ 😑

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

وا ۶ تومن بدی به کسی دیوونه ای مگه دور از جون که اون احتمالا ازش خوشش نیاد یا فردا رابطتتون کات شه پشیمون شی چرا دادی

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

تیکه اول واقعا منم نمیدونم چرا این طوریه اول محبت میکنن بعد سرد میشن

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا ۶ تومن بدی به کسی دیوونه ای مگه دور از جون که اون احتمالا ازش خوشش نیاد یا فردا رابطتتون کات شه پ ...

ندادم که هنوز

رابطه عاشقانس مگه که کات شه ، 😂

تیکه اول واقعا منم نمیدونم چرا این طوریه اول محبت میکنن بعد سرد میشن

نمیدونم چرا با بقیه سرد نمیشن فقط من

اولاش باهام خوب بود الان به جایی رسیدم که تو روم میگن

درخواستتو دیدم پاک کردم

ندادم که هنوز رابطه عاشقانس مگه که کات شه ، 😂

دوستیتون تموم شه دیگه منظورمه یعنی با دوستات تا به حال کات نکردی ؟

دل مهربونی داری گلم

نمیدونم چرا با بقیه سرد نمیشن فقط من یا مثلا اون یکی

درخواستتو دیدم پاک کردم

کی چه بشه برای خودت زندگی کن اینجوری آدما رو از زندگیت حذف کن داری به خودت آسیب روحی میزنی

نمیدونم چرا با بقیه سرد نمیشن فقط من یا مثلا اون یکی

درخواستتو دیدم پاک کردم

نمیدونم چرا با بقیه سرد نمیشن فقط مناولاش باهام خوب بود الان به جایی رسیدم که تو روم میگن درخواستتو ...

جدیشون نگیر یه مدت شاید ظرفیت محبت ندارن

دوستیتون تموم شه دیگه منظورمه یعنی با دوستات تا به حال کات نکردی ؟

من ۱۵ سالمه رفیق دارم ۱۰ ساله رفاقتمون

اما زمان بعضی چیزا از آدما نشون میده که قطع ارتباط نکردی

اما دیگه دیدت مثل قبل نیست اون صمیمته کم شده

نمیدونم چرا با بقیه سرد نمیشن فقط من یا مثلا اون یکیاولاش باهام خوب بود الان به جایی رسیدم که تو روم ...

اخی ، پیج خصوصی بوده

به ی ورت بگیر ببخشید بهت اینجوری گفتم عصبانیم

بدیه ما اینه برای شادی خودمون قدم برمیداریم اون پک شیگلم به کار خودت بیشتر میاد

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی🧿❤️

اخی ، پیج خصوصی بودهبه ی ورت بگیر ببخشید بهت اینجوری گفتم عصبانیمبدیه ما اینه برای شادی خودمون قدم ب ...

چی بگم والا هر کار میکنم نمیتونم مغرور و خودشیفته بشم

یا نخندم و بقیه رو نخندونم نمیتونم به روم نمیارم اما همیشه با خودم تو تنهایی کلنجار میرم

چی بگم والا هر کار میکنم نمیتونم مغرور و خودشیفته بشم یا نخندم و بقیه رو نخندونم نمیتونم به روم نمیا ...

آدمای همیشه خندون نه قلبشون به غم بزرگ. دارن تو خودت احساس غم میکنی برای همین دوست نداری کسی حالش گرفته باشه

این دوستت اصلا تورو دوستش داره ؟

مثلاً پول داره خیلی شاخه میاد خرج زندگی بقیه رو میده که خودشو میگیره برای خودت زندگی کن اون شخصی رو هر روز تو آینه می بینی دوست داشته باش چون خیلی مهربونه و خوشگله اونه که سزاوار کادو و بهترینهاس❤️🤍

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی🧿❤️