2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گله کرد

248 بازدید | 17 پست

امشب شوهرم بهم گله کرد میگه با خانواده خودت خیلی گرمی ولی با خانواده من خوبی اما رسمی رفتار می کنی. مثلاً همه رو زمین نشستن تو روی صندلی می شینی. باید بیای روی زمین پیش ما بشینی. یا بیشتر بگو بخند کنی.

خواستم بگم خانواده من هیچوقت اینطور که خانواده تو باهام رفتار می کنن رفتار نمی کنن. ولی سکوت کردم چون حوصله نداشتم.

اونم خانواده اونه چه لزومی داری این شکلی کنی

یکم سیاست داشته باش با این کارا شوهرت ازت دور میشه

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من میگه با خانوادم نشسته بودیم خواهرت اومد تو خودتو ندیدی که چقدر خوشحال شدی

والا نمیدونم چرا انتظار داشت خوشحالی ایی که برای دیدن خواهر خودم دارم برای دیدن خواهر اونم میداشتم 🥴

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

درست ترین کارو میکنی

اتفاقا روانشناسا میگن باید با خانواده شوهر خیلی قاطی نشد و حرمتا رو حفظ کرد

پاینده ایران و ایرانی 💚🤍❤️پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک

درست ترین کارو میکنیاتفاقا روانشناسا میگن باید با خانواده شوهر خیلی قاطی نشد و حرمتا رو حفظ کرد

بله منم معتقدم به حفظ حرمت ها ولی همسرم میگه باید صمیمی باشی و بپری بغلشون

شوهر من میگه با خانوادم نشسته بودیم خواهرت اومد تو خودتو ندیدی که چقدر خوشحال شدی والا نمیدونم چرا ا ...

یعنی داشته عکس العملت رو مقایسه می کرده با وقتی خواهر خودشو می بینی؟

بله منم معتقدم به حفظ حرمت ها ولی همسرم میگه باید صمیمی باشی و بپری بغلشون

شوهر منم اون اوایل اینجوری بود یادمه حتی سرش دعوا کردیم.اما الان همشون عادت کردن

اصلا قاطی نمیشم فقط احترام نگه میدارم

پاینده ایران و ایرانی 💚🤍❤️پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک

شوهر منم اون اوایل اینجوری بود یادمه حتی سرش دعوا کردیم.اما الان همشون عادت کردناصلا قاطی نمیشم فقط ...

اوایل یعنی چقد؟ چون الان سه سال گذشته و هنوز عادت نکرده. حتی مشاوره هم رفتیم اما من حاضر نشدم صمیمی بشم