2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما نقاشی روی صورت هم یاد بگیر.در کنار بازی برای تولد پکیج هم داشته باش

خیلی عالی میشه و کارت میگیره.

اگه فضای بزرگی داره میتونی از مدارس هم دعوت کنی با تخفیف خوب اینجوری محیط شناخته میشه

پربرکت باشه برات عزیزمممم

فاز اینایی که گفتن میلیون یا میلیارد رو خریدارم

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بادومیلیارد یه اپارتمان یا مغازه بخر

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

حلا ایشون که مشخص بود از اول میلیارد مد نظرشه

ولی چرا فکر می کنید با دو میلیون نمیشه کاسبی کرد میشه

چهار کیلو گردو بخری مغز کن بسته بندی کن بفروش پولش رو بده ۵ کیلو گردو بخر و قص علی هذا

چرا بعضیا میپرسن دو میلیون؟آخه دو میلیون پول یه سوپر رفتن سادهس

من خودم میخوام با دو میلیون آنلاین شاپ بزنم😂😂🥲

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

حتما نقاشی روی صورت هم یاد بگیر.در کنار بازی برای تولد پکیج هم داشته باشخیلی عالی میشه و کارت میگیره ...

عزیزم چه پیشنهادای خوبی امیدوارم اگه کاری روشروع کردی حسابی بگیره و در هر حال زندگیت پر برکت باشه

اسی من تحربه ی کار تو خانه بازی رو دارم

اگ سوالی داشتی بپرس در حد توان کمکت میکنم

انشاءالله ک کارت بگیره و یه عالمه انرژی مثبت به سمتت

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اونایی که میگن دو میلیون یا دو میلیارد

آخه با دو میلیون که به اسباب بازی هم نمیشه خرید

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست