2777
2789
عنوان

حال روحیم بشدت بده

123 بازدید | 23 پست

مدتیه که جدا شدم .. واقعا از نظر روحی داغون شدم تو خوابگاه هم نمیشه کلا اینطور رفتار کرد خواهششش میکنم بگید چیکار کنمممم وای خیلییی حالم بدههههه همش تو چشام اشک جمع میشهههه

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو حموم یا بیرون از خواب گاه گریه کن خودتو خالی کن

هرچی فکر و خیال و حرف و تو سرت و دلت هست هم بنویس تو یه کاغذ بعد آتیش بزن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تو حموم یا بیرون از خواب گاه گریه کن خودتو خالی کنهرچی فکر و خیال و حرف و تو سرت و دلت هست هم بنویس ...

باورت میشه دلم انقد پره انقدددد راجع بهش حرف بدم انقدررر گریه کردم ولی بازممم احساس میکنم ظرفیت من خیلیی کمه تو خونه مامانم حرف میزنه نمیتونم حرفاشو بشنومممم وای خیلییی وحشتناکههه

صوت تکنولوژی فکر ازمندیان و کتاب شفای زندگی رو دان کن عمل کن زندگیتو از نو بساز

نن هنوز با خودم کنار نیومدم خیانت دیدم واقعا به تمام معنا حالم داغونه نمیتونم اصصلااا کنار بیامممم

اخ عزیزم 🫠 عقد بودین ؟ طبیعیه حالت بد باشه فقط نریز تو خودت

ارههه

واقعا نمیتونم به کسی بگم و خیلیییی احساس تنهایی میکنمممم خیلییی واقعا از درون داغونم😭😭😭😭

عزیزم طبیعیه به خودت سخت نگیر کم کم خوب میشی

وای میدونی آخه من تو خوابگاهم بعد اینجوریه که اینجا انقد ناراحتم پوکر طور اینا بندگان خدا سینگل بودن و خب اونقد درک هم نمیکنن و من واقعا از درون دارم میشکنم:)))))