2777
2789

حموم رفتن بعدش از ساعت سه تا هفت شب برای دختر داییم کتاب داستان درست میکردم 😂💔خیلی خسته شدم ... قرار شد دختر داییم اگر معلمش فردا کتاب داستان رو نگاه نکرده چشماشو دربیاره یا حلالش نکنیم 🤣من که حلال نمیکنم کلی فسفر سوزوندم یک داستان بنویسم

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ساعت ۶ بیدار شدم درس خوندم تا ظهر

بعد افتادیم به جون خونه یکی دو ساعت

آبگوشت خوردیم و رفتیم بیرون یکم خرید

بعدم رفتم حموم

دوباره درس

بعدشم شام

دوباره درس

الانم دیگم میخوام بخوابم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحتدلم یه پارتی میخواد تو دادگاه منو بسپره حواس قاضی بهم باشه🥲😭شوهرم اینا وکیلشون قویه همه چی د ...

کس مادرش بچه داری برو طلاق بگیر فق برو زندگیتو از اول بساز بعد دوباره با رشذتتت قدرتت انتقام بڭیر ازش

خخخخخ ن من کارای اون کاربرو نکردم

بابا اون که دمش گرم

آبمیوه زیر دوش میخوره

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
تولد مبارک

تولد من نبود عزیزم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

کس مادرش بچه داری برو طلاق بگیر فق برو زندگیتو از اول بساز بعد دوباره با رشذتتت قدرتت انتقام بڭیر از ...

ایول

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ساعت ۶ بیدار شدم درس خوندم تا ظهر بعد افتادیم به جون خونه یکی دو ساعتآبگوشت خوردیم و رفتیم بیرون یکم ...

کلاس چندمی من امتحاناتم پنجشنبس هیچی نمیخونم امتحامات بزرگسال دی باهام بخونیم

کس مادرش بچه داری برو طلاق بگیر فق برو زندگیتو از اول بساز بعد دوباره با رشذتتت قدرتت انتقام بڭیر از ...

نه بچه ندارم💃 اون نسلش باید منقرض شه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂