2821
2789
عنوان

داداش مجردم

177 بازدید | 16 پست

هرجا میریم خواستگاری رد میشنویم ولی خب داداشم همه چیش اوکیه هم تیپ هم قیافه هم شغل و ماشین و خونه و همه چی داره ولی نمیدونم چرا نمیشه هرچی دعا و خدا خدا میکنیم فایده نداره خیلی غصه شو میخوریم الانم دارم یاسین میخونن براش بنظرتون فایده داره دیگه چیکار کنم که خدا نگاه کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید از نظر شما اوکیه از نظر بقیه اوکی نیست. من خودم از بین اینهمه خواستگار ،خواستگار همه چی تموم تا حالا نداشتم یا عقلشون کم بوده یا بی پول بودن یا زشت.

هیهات من الذله هیهات من الذله✌🏻

یه دوماه دیگه میشه ۳۰

علت اینکه رد میکنن چیه؟

سنش هم مناسبه بنده خدا

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

گلم شاید شرایط و ملاک های مختص ب خودشو داره ک اون دخترا قبول نمیکنن

شما ک وقتی با اون دختر حرف میزنه، کنارش نیستید ک بشنوید چی میگه بهشون

ب نظرم ب جای دعا، برو ازش بپرس ببین چ ملاکایی داره و چیا میگه

شاید طرز فکر اشتباهی داره و خودش باعث میشه دخترارو بپرونه

حداقل اینجوری میتونی راهنماییش کنی

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

چله یاسین که براشتین خوبه انجام بدید ان شالله که خوشبخت بشع

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

اختلاف سنی ، اخلاق

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام 
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز