2777
2789
عنوان

بنظرتون واسه مهمونی امشب خیلی خرج کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 56530 بازدید | 416 پست
یه دیگ بزرگ برنج بودچهار تا دیس سر سفره بود تا خالی میشد مامانم تند تند پرشون میکرد

به چه مناسبت بود مهمونی؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

خیلی خیلی زیاد هزینه کردی.. 10 بشقاب قورمه سبزی چه خبره!! 5 عدد مرغ چه خبره!!! من با یه کیلو گوشت یه مقدار خورشت میکنم. ک دو تا خورشت خوری میشه.. یه مرغ 2 کیلویی رو لونگی میکنم.. یه مرغ 2 کیلویی رو زرشک پلو میکنم.. دو کیلو برنجم پلو میکنم و سالاد ماکارونی میزارم ک حجمش زیاد میشه بخاطر پاستا.. و مقداریم ماست خیار میکنم.. با این مقدار کم سفرم بی نهایت رنگی میشه و هم همه ذوق میکنن و هم سفرم جلب توجه میکنه.. همه فک میکنن دیگه ده تومنی برام آب خورده.. نوشابه و دوغ محلیم میزارم.. تامام..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دیگ بزرگ برنج بودچهار تا دیس سر سفره بود تا خالی میشد مامانم تند تند پرشون میکرد

خسته نباشی سفره ات همیشه پربرکت من خودم عادت دارم اینقد ک غدا زیاد درست میکنم از ترس اینک کم نیاد همیشه دو روز بعد مهمون باید از همون غذاها بخورم

من تورا چون جان خود میدانمت.....

بنظر من نه زیاد هزینه کردی، نه چیزی کم گذاشتی. پذیراییت به اندازه و معقول بوده. میدونم هزینه ها خیلی بالاست، ولی دیگه فکرشو نکن. دلت و بزرگ کن تا خدا هم سفرت و بزرگ کنه. مگه مهمونایی که اومدن خونتون درسال چندبار خونه ی تو میان؟ باید آبرو داری کرد. اوناییکه واسه مهمون ادای ساده زیستهارو درمیارن درک نمیکنم. مهمون سرزده قضیه ش فرق میکنه. میشه املتم گذاست جلوش، ولی مهمونی که دعوت میشه باید ازش درست پذیرایی کرد.

سفرتون پربرکت، دلتون شاد🌹

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

استاتر بنظرم خرج اضافه نکردی

اگر خورشت رو حذف میکردی. باید به همون مقدار مرغ اضافه تر میذاشتی که غذا کم نرسه به مهمونا

پس آدم چه بهتر غذاها رو نصف کنه ،نصف خورش ، نصف مرغ

متنوع هم میشه

اگر غذا کم بذاری زشته

اونقدرم نه ک خیلییییی اضافه بیاد و اسراف بشه

اگر حالا یک دو قابلمه اضافه هم بیاد فریز کن یه روزی خودتون بخورید