2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

39 بازدید | 2 پست

سلام دوستان شبتون بخیر،من و نامزدم امشب بحثمون شد جوری که من تو این دو سه سال که باهمیم برای اولین بار گفتم بیا جدا بشیم و اونم قبول کرد،خوبیهاش کم نیست،مهربونه،شوخطبعه،اهل مسافرته،سختگیر و بدخلق نیست،خانواده نسبتا موجهی داره،به شدت هم اهل کاره،اما خب ضعفهایی هم داره گاهی وقتا لجوج میشه و...یه اخلاق بدی هم که جدیدا بهش مبتلا شده،خساسته،قبلا اصلا اینجور نبود اگر بود من قبول نمیکردم باهاش باشم،اما مدتیه برای پول نقد دادن بهم بسیار خساست میکنه،جوری که اشکم رو دراود تا هزینهی دوخت لباس عقد رو داد،خواهرش که دوست صمیمیم هست و به واسطه ایشون ما اشنا شدیم میگه از روی لجاجت و ناراحتیش به خاطر موضوع مخالفت خانوادهی من به خصوص مادرم با این ازدواجه،خیلی براش گرون تموم شده و سرشکسته شده،اینم بگم که من پول زیادی ازش نمیگیرم خیلی جزیی و خب اگر سرکار بودم اصلا نمیگرفتم حداقل تا وقتی نرفتیم سر خونه و زندگیمون،شرایط خانوادهمم موقتا به خاطر پاس کردن چکهای ساختمونسازی و...جالب نیس وگرنه غرورم رو نمیذاشتم زیر پا و...راهنماییم کنید چیکار کنم؟گفتم ادرس بده خریدا وطلاهای نامزدی رو برات بفرستم،نداد گفت پست قبول نمیکنه،گفتم به پدرم میگم با پدرت حرف بزنه و بهش بگه تموم شد رابطه گفت هرجور راحتی و...یک حساب هم به نام من داره قرار شد برم پولا رو براش شبا کنم وببندم حسابو...میدونم مغروره و هرچقدر من لج کنم اون بیشتر لج میکنه،من اولین باره که سفت وایسادم جلوش،چون خیلی از این رویه خستهام،بگید چیکار کنم در ادامه،ازش دلجویی کنم و...یا وایسم پای حرفم بلکه درس بگیره،چون تا الان همیشههه من کوتاه اومدم و...ممنونم عزیزان

من تو این سی و چهار سال عمری که از خدا گرفتم نه تونستم با کسی قهر کنم نه لجبازی،نه سیاست این رو دارم که به کسی درس بدم و...اما الان احساس میکنم کوتاه اومدنم جلوی نامزدم دیگه به نفعم نیست،یا این رابطه تموم بشه یا اقا متوجه بشه من خسته شدم از اینکه به خاطر چهارصد پونصد تومن تحقیرم کنه و....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.