2777
2789

لحاظ ظاهری(قد و هیکل و چهره و استایل و لباس.. اوکی باشه)

درامدشم معمولی باشه در حدی که زیاد خرج میکنه خونه ساخته باشه

و اکثر وسیله هاشو خریده باشه

ماشینم خریده جدیدا،مدل بالا نیست ولی هدفش ماشین بالاتره فعلا با همین سر میکنه..

اهل گردش هم هست الانم ک مجرده با رفقاش زیاد بیرون و سفر میره.. ولی از وقتی ماشین خریده با خانوادشم میره

و روز مادر برا مامانش جشن گرفت بهش هدیه و.. داده(همچین فردی برای زنشم اینکارو میکنه؟!)

اهل خنده و شوخیه منتها گاهی عصبانیتشم دیدم..

منو زیاد نگاه نمیکنه،یعنی چشم چرونی نمیکنه

در حد سلام چطوری و رد میشه..

..🌴❤️

به نام خدا بعلهههه

چی میخوای دیگه عزیزم؟مطمئن شو هول نباشه

باهاش نسبتی داری؟

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نام خدا بعلههههچی میخوای دیگه عزیزم؟مطمئن شو هول نباشه باهاش نسبتی داری؟

اره نسبت نزدیک دارم،منتها باهم صمیمی نیستیم

میدونی چیه،مامانم قبل از این اصلا راضی ب وصلت فامیلی نیس..

..🌴❤️

اره نسبت نزدیک دارم،منتها باهم صمیمی نیستیممیدونی چیه،مامانم قبل از این اصلا راضی ب وصلت فامیلی نیس. ...

شاید یه چی میدونه منم فامیل دوس ندارم

چن سالتونه جفتتون؟

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

در حدی که بتونه رفیق یازیشو بعد ازدواج مدیریت کنه باید باشه وگرنه نه کنسله

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اره نسبت نزدیک دارم،منتها باهم صمیمی نیستیممیدونی چیه،مامانم قبل از این اصلا راضی ب وصلت فامیلی نیس. ...

خب وصلت فامیلی اصلا خوب نیست

هر چیزی بشه مشکلی باشه اصلا دو طرف نمیتونن بهم بگن

اختلافی بیفته یک خانواده از هم میپاچه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
شاید یه چی میدونه منم فامیل دوس ندارم چن سالتونه جفتتون؟

کلا از ازدواج فامیلی بدش میاد،میگه غریب بهتره

ببین فعلا خاستگاری نکردن

ولی قبلنا ک خونه و.. نداشت به صورت غیر مستقیم کردن و از دیگرون شنیدم... و جوابمون اونموقع منفی بود هم من هم مامانم

چون سنمم کم بود کلا

الانم نمیخوام ازدواج کنمااا

فقط دارم راجبش سوال میکنم

..🌴❤️

کلا از ازدواج فامیلی بدش میاد،میگه غریب بهترهببین فعلا خاستگاری نکردنولی قبلنا ک خونه و.. نداشت به ص ...

اها خوب کاری میکنی بهش بسنده نکن ببین از اون بهترم هست یا نه ازدواج سریع خیلی بده

اها خوب کاری میکنی بهش بسنده نکن ببین از اون بهترم هست یا نه ازدواج سریع خیلی بده

منکه میدونم خانوادم راضی نیستن🌝😂

اگرم بخوان ازم نظری بپرسن من از رو اجبارم ک شده نمیتونم بگم آره(مثلا)بعد میگن عه پ این از خداشه و عاشقشه

..🌴❤️