2777
2789
عنوان

دلم گرفته

221 بازدید | 15 پست

بعضی روز ها یهویی دلم میگیره و بعدش از هر چیزی به سرعت ناراحت میشم

امشب از سرکار برگشتم و همه خانوادم هم میدونن که من اونجا اصلا شرایط شام خوردن ندارم

بعد پرسیدن شام خوردی؟ منم گفتم نه

بعد میگن چی بگیریم برات

منم گفتم هیچی گرسنه نیستم

و بحث تمام شد و چیزی هم نخریدن که من بعد از صبح تا حالا بخورم

من فقط صبح ۱ دونه تخم مرغ خورده بودم و بعدش هیچی تا ساعت ۱۱ شب

اومدیم خونه همشون رفتن خوابیدن بعد بابام میگه اگه میخوای چایی بریز بخور

امروز اینقدر دلم یچیزی میخواست بخورم و بخاطر پولش نخریدم

نه که نداشته باشم پولش رو ولی خودم حیفم اومد گفتم حالا میرم خونه شام میخورم

از اون طرف زنگ مامانم زدم که یکم دلم باز بشه اومده به من میگه چرا صبح لباس ها رو جمع نکردی

شایدم مسخره باشه ولی حالم خیلی بده حس میکنم برای هیچکس مهم نیستم که البته همینطور هم هست

خانوادم خیلی خوبن ولی امروز دلم شکست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چرا گفتی هیچی اون بنده خدا ها که پرسیدن چی بگیریم برات چی میخوری بعدش احتمالا یادشون رفته یا واقع ...

من چطور ممکنه بعد از صبح تا حالا سیر باشم؟

من مراعات بابام رو کردم که نخوادخرج بکنه

غذا که میتونن درست کنن خب

من چطور ممکنه بعد از صبح تا حالا سیر باشم؟من مراعات بابام رو کردم که نخوادخرج بکنهغذا که میتونن درست ...

خب میگی همیشه اینجور نیستن و خوبن حالا امروز اینجوری کردن و نپختن شاید مادرت حوصله آشپزی نداشت.خدایی مادرها خیلی خسته میشن

خب میگی همیشه اینجور نیستن و خوبن حالا امروز اینجوری کردن و نپختن شاید مادرت حوصله آشپزی نداشت.خدایی ...

آره اصلا مشکلم این نیست

میتونن یکم بهتر رفتار کنن

اصلا بگن ما خسته ایم و فلان نه اینکه وقتی میرسم خونه مستقیم برن بخوابن

آره اصلا مشکلم این نیستمیتونن یکم بهتر رفتار کنناصلا بگن ما خسته ایم و فلان نه اینکه وقتی میرسم خونه ...

عزیزدلم من درکت میکنم چون خودم شاغل م.وقتی میرم خونه میگم خدایااا مامانم یه غذای خوب درست کرده باشه خستگی م در بره .اما وقتی اومدی دیدی چیزی حاضر نیست یه چیزی سفارش میدادی.گاهی وقتا به حساب کتاب فکر نکن و برای خودت زندگی کن چون حقته واقعا

ما دیر آمدیم یا زود؟!هرچه بود بموقع نیامدیم...!

میگفتی یه چیزی اماده کنین برام من منظورت میدونم چیه هااااا ولی زیاد ناز نکن برای مامان بابات گاهی همونام ذهنشون درگیره

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

با خانوادت تعارف که نداری قشنگ توضیح میدادی که چیزی نخوردم ولی خوب مثلا واجب نیست غذای بیرون بخورم .چی تو خونه داریم ...ببین چون واقعا انرژی تعارف کردن با بچه و زن و شوهر واینا دیگه برا هیچکی نمونده من که کلا با هیچکی تعارف ندارم و باید مستقیم بهم بگن.