2777
2789
عنوان

من خر نمیدونم باید چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 55 پست
قبول شدم الان ترم پنجمبا نفست مبارزه کن عزیزم اخه قطعا اون ببشتر از تو تجربه و آگاهی دارهبگو اصن یسا ...

ممنونم عزیز دلم❤️

ولی میدونی امسال شرایط مالیشو هم ندارم

میشه بگی چیکارا کردی که قبول شدی

دقیقا از چند آذر شروع کردی

چقد در روز میخوندی

منابعت چیا بود

چه سالی قبول شدی

تا کی تموم کردی و چقد وقت گذاشتی برای جمع بندی؟

ممنونم عزیز دلم❤️ولی میدونی امسال شرایط مالیشو هم ندارممیشه بگی چیکارا کردی که قبول شدی دقیقا از چند ...

عزیزم من از آذر شروع نکردم

از شهریور سال پشت کنکوریم شروع کردم

کنکور دی ک دادم درسامو تموم کرده بودم ی بار ولی هنوز تسلط نداشتم درصدام خیلی خوب نبود اما بد هم نبود

دیگه ی دور دیگع ک خوندم تا کنکور تیر درصدام خیلی بهتر شد

کنکوری ۴۰۲ بودم

شما رشتت تجربیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من از آذر شروع نکردماز شهریور سال پشت کنکوریم شروع کردمکنکور دی ک دادم درسامو تموم کرده بودم ی ...

ببخشید قاطی کردم با یه پیام دیگه فکر کردم از آذر شروع کردی

آره عزیزم تجربیم

عزیزم من از آذر شروع نکردماز شهریور سال پشت کنکوریم شروع کردمکنکور دی ک دادم درسامو تموم کرده بودم ی ...

میدونی من برنامه ریزی کردم تا ۱۵ اردیبهشت طول میکشه درسا رو تموم کنم

ولی همش میگم پس کی جمع بندی کنم

اگه با این برنامم پیش نرم احساس میکنم نتونم اونطور که باید درسا رو خوب بخونم

نمیدونم چیکار کنم

ببخشید قاطی کردم با یه پیام دیگه فکر کردم از آذر شروع کردیآره عزیزم تجربیم

ببین عزیزم حالا من خیلی دقیق یادم نمیاد چیکارا کردم ولی تا جایی ک یادم میاد میگم

زیست اول از همه باید واو ب واو کتاب و عکسا رو حفظ باشی

واسه تست هم اول خ سبز زدم بعد ایکیو خردادم واسه جمع بندی چند تا فصل جامع مهر و ماه

ریاضی هم خ سبز و ایکیو ی کتاب دیگم اگه درست یادم باشه موقع جمع بندی زدم اما اسمش یادم نیس

واسه فیزیک خ سبز و نشر الگو زدم و چون فیزیکم قوی بود دیگه کتاب دیگه ای نزدم

شیمیم خیلی ضعیف بود اوایل درسنامه مبتکران عالی عالی خوندم و هایلایت کردم و هایلاتامو مرتب مرور میکردم و تستای مبتکران و خ سبز

واسه حفظیات شیمی هم ی دفتر برداشتم کتاب درسی رو خوندم نکاتشو نوشتم و دیگه فقط همونا رو میخوندم

آزمونم ماز میدادم و چند تا قلم چی هم دادم اما مشاورم میگفت ماز برای سطح من مناسب تره

تحلیل آزمون باید خیلی جدی بگیری هر آزمونی ک میدی

واسه زمینم از این کتاب جیبی ها داشتم ولی نخوندم و ۲۷ درصد بیشتر نزدم

اما تراز کنکور تیرم ۱۰۷۰۰ شد

یچیز دیگم ک بگم من از هفتم تیزهوشانی بودم و پایه ریاضی و فیزیکم تا حدودی از مدرسه قوی بود اما بخاطر کرونا متوسط دوم دیگه درس نخوندم اما بازم اون پایه قوی کمک کننده بود برام

کلاس هم ی چند تا از این انلاین ها نوشتم ولی بدردم نخورد راستش

اریان حیدری مخصوصا خیلیییییی بدرد نخوره

میدونی من برنامه ریزی کردم تا ۱۵ اردیبهشت طول میکشه درسا رو تموم کنمولی همش میگم پس کی جمع بندی کنم ...

خرداد میخوای امتحان نهایی بدی؟

اگه نه همون خرداد بنظرم برای جمع بندی کافیه

ولی تا اونموقع باید ی تسلط متوسط رو ب بالا داشته باشی

خرداد دیگه برای کتاب تک پایه نیس باید بری سراغ کتاب جامع ها

ببین عزیزم حالا من خیلی دقیق یادم نمیاد چیکارا کردم ولی تا جایی ک یادم میاد میگمزیست اول از همه باید ...

مرسییییی عزیزممم ❤️

به نظرت من برای

زیست خود کتاب درسیو بخونم بعد تست خیلی سبز بزنم بعد ایکیو خوبه ؟ (درسنامه نخونم دیگه و فیلم آموزشی هم نبینم)

شیمی مبتکران بخونم درسنامه و تستاش بعد آزمون (یعنی فقط همین یه منبع بدون فیلم اموزشی)

فیزیک کلاس ببینم با یحیوی و تستای میکرو و آزمون

ریاضی هم کلاس کرمی با تست ایکیو و آزمون

میدونی من چون چند سال درس نخوندم درست حسابی و فراموش کردم مجبورم برای ریاضی و فیزیک فیلم ببینم

به نظرت زیست و شیمی که فیلم نبینم وخودم بخونم میتونم به درصد خوبی برسم؟

خرداد میخوای امتحان نهایی بدی؟اگه نه همون خرداد بنظرم برای جمع بندی کافیهولی تا اونموقع باید ی تسلط ...

آره خرداد باید نهایی بدم

برای جمع بندی کتاب جدید بزنم یا همون تستای علامت دارو دوباره بزنم با آزمون؟

ببخشید اینقدر سوال پرسیدم عزیزم ❤️❤️❤️

مرسییییی عزیزممم ❤️به نظرت من برای زیست خود کتاب درسیو بخونم بعد تست خیلی سبز بزنم بعد ایکیو خوبه ؟ ...

اره اتفاقا بنظرم زیست اصلا ب کلاس نیازی نداره حتی درسنامه ام لازم نیس

فقط تست ک میزنی حتما نکاتشو توی کتابت یادداشت کن

واسه شیمی هم بنظرم درستامه مبتکران از صد تا کلاسم بهتره البته واسه من اینطور بود

ریاضی کرمی رو نمیشناسم ولی اگه خوب یاد میگیری چرا ک نه

منتها اگه ریاضیت ضعیفه از خ سبز شروع کنی بهتره اگه متوسطی ایکیو

فیزیکم میکرو نزدم نمیدونم ولی خ سبز و نشر الگو خیلی خوبن فیلمای دکتر یحیوی هم خودم دیدم واسه یادگیری پایه بنظرم خیلی خوب بود مطالبو خوب جا مینداخت واسع سطح بالاتر و کنکوری هم فقط تست زیادددد

آره خرداد باید نهایی بدم برای جمع بندی کتاب جدید بزنم یا همون تستای علامت دارو دوباره بزنم با آزمون؟ ...

خواهش میکنم عزیزم اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم

من واسه جمع بندی کتاب جدید خریدم اخه فکر نمیکنم تستای علامت دار اونقدر ازت زمان بگیره

ولی شرایط هر کس فرق داره باید خودت ببینی سطحت چطوره

اره اتفاقا بنظرم زیست اصلا ب کلاس نیازی نداره حتی درسنامه ام لازم نیسفقط تست ک میزنی حتما نکاتشو توی ...

وااااا عزیزم مرسیییییی😘😘😘

احساس میکنم مغزم آروم شده 🩵

به نظرت اگه برای هر درس فقط یه کتاب تست بزنم با آزمونهای مختلف میتونم به درصد خوبی برسم؟

و اینکه تو ۳ هفته میتونم جمع بندی کنم؟

خواهش میکنم عزیزم اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشممن واسه جمع بندی کتاب جدید خریدم اخه فکر نمیکنم تستا ...

امیدوارم به بهترین جا ها برسی عزیزم

خیلی مهربونی ❤️

میشه بگی از چه کتابایی برای جمع بندی استفاده کردی؟

وااااا عزیزم مرسیییییی😘😘😘احساس میکنم مغزم آروم شده 🩵به نظرت اگه برای هر درس فقط یه کتاب تست بزنم ...

بنظرم اگه دوتا کتاب بزنی بهتره

اگه وقتت کمه مضربی تست بزن

مثلا تستای مضرب دو سه ...

اگه تسلطت خوب باشه اره سه هفته خوبه ولی اگه با تمرکز کامل و مفید بخونی

کتاب ازمونیوم و اینام یادمه داشتم راستی

دو تا منبع ک زدی واسه جمع بندی بنظرم ازمونای اینا خوب بودن

امیدوارم به بهترین جا ها برسی عزیزم خیلی مهربونی ❤️میشه بگی از چه کتابایی برای جمع بندی استفاده کردی ...

واسه زیست یادمه مهر و ماه داشتم

فیزیک و شیمی و ریاضی هم ازمونیوم داشتم و ی کتاب دیگع ک اونم آزمونی بود اسمش یادم نیس

بنظرم اگه دوتا کتاب بزنی بهترهاگه وقتت کمه مضربی تست بزنمثلا تستای مضرب دو سه ...اگه تسلطت خوب باشه ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی برام ❤️❤️

امیدوارم روزی که نتیجه بیاد بتونم بیام خبر قبولیمو بهت بدم❤️