2777
2789
عنوان

کاش واسه همیشه وجود نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 55 پست
واسم دعا کن🥲پس تراپی رو برم؟

اره برو قطع نکن ولی سعی نکن به قرصا عادت کنی هم عوارض داره هم تو خواب اثر گذاره بستگی به قرصت ولی من که استفاده کردم یه خورده عادت کرده بودم ولی بازم تاثیر خودشو میزاره و دیگه لازم نیس بری بخوری

بنظرت واقعا حل میشه؟ یعنی میگی حرف قدیمی ها ک فقط مرگ هست ک راه حل نداره راسته؟یعنی مشکل منم راه حل ...

معلومه که میشه دورت بگردم..

گفتم که..بسپار به زمان

شاید همه چیز رو حل نکنه..ولی باعث میشه باهاشون کنار بیای..خودتو پیدا کنی

حضرت مولانا میفرمایند که هر ان چه در خیال بگنجد واقع است..

من توی بدترین شرایط بودم..خجالت کشیدم..تحقیر شدم..درد غربت کشیدم..

ولی همینا بود که منو رسوند به جایی که هستم!

توی جایی شاد شدم که قبلا توش گریه کرده بودم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکور قبلیم با عنوان کاش ب خدا اعتقاد داشتم رو بخون

عزیزم این شک ها واسه همه طبیعیه

سعی کن خودت رو با ورزش مشغول کنی

و پیش یه روانشناس بری

سخت نگیر به خودت

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد
اره برو قطع نکن ولی سعی نکن به قرصا عادت کنی هم عوارض داره هم تو خواب اثر گذاره بستگی به قرصت ولی من ...

ن من قبلا هم این قرص خورده بودم خیلی عوارض خاصی نداره

معلومه که میشه دورت بگردم..گفتم که..بسپار به زمان شاید همه چیز رو حل نکنه..ولی باعث میشه باهاشون کنا ...

مرسی🥲چقدر بعضی کلمه ها میتونن حس خوبی ب آدم بدن مثل همین دورت بگردم🙂

عزیزم این شک ها واسه همه طبیعیهسعی کن خودت رو با ورزش مشغول کنیو پیش یه روانشناس بری سخت نگیر به خود ...

ن عزیزم اون شکی ک همه میکنن با شک وسواسی متفاوته

وآسه شما هم غیرمنطقی بود وجود خدا؟مثلا براتون عجیب بود چطور بقیه آنقدر راحت وجودش رو قبول دارن؟بعد د ...

خب ببخشید نی نی سایت نیومده بودم.بحث های روان شناختی از ادم به آدم فرق داره درمانش.ولی واثعا وسواس درمانش مربوط به بی اعتنایی هست.تا وقتی که حساس شی رو موضوع تعییری حس نخواهی کرد.بعدش اعتقاد به خد ا منطق نیاز نداره.دلی هست.دلت دوس داره اعتقاد داشته باشی؟پس اعتقاد داری

خب ببخشید نی نی سایت نیومده بودم.بحث های روان شناختی از ادم به آدم فرق داره درمانش.ولی واثعا وسواس د ...

اره دلم خیلی دوست داره ولی نمیتونم حسش کنم

منطقم قبول نمیکنه انگار