2777
2789
عنوان

آیا من اشتباه کردم که از همکار بابام خوشم اومدهههه🥺♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 61 پست
[QUOTE=403839809]ریسکیه ولی خب میتونی ناشناس پیام بدی[/QUOTEمیترسم بفهمه کیم

اصلا پیام نده

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاش کنم ک دیگ اشکالی نداره؟

همین نگاها کار دستت میده.

تروخدا اشتباه منو نکن.

همینجور باقی بمون

اگ بخادتت میاد سمتت برای اشنایی و ازدواج.

ولی وارد رابطه الوده نشووو ک تهش ندونی ب ازدواج ختم میشه یا نه..

لایک نکن خیرشو ببینی
همین نگاها کار دستت میده.تروخدا اشتباه منو نکن.همینجور باقی بموناگ بخادتت میاد سمتت برای اشنایی و از ...

پس چجوری دوست داشتنمو ابراز کنم؟

کاربری دست سه تا دوسته👀💕

بچه نیستم ک🥲

چون بچه نیستی میگم .تمام این ذوق ها برای غلیانه هورموناته عشقم .منم سن تو بودم .زرتی از هر کسی خوشم میاومد اما جلو خودمو میگرفتم

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شمارشو دارم بطور ناشناس پیام بدم بنظرت؟

اصلا همچین کاری نکن تحت هیچ شرایطی به بابات فکر کن دختر

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

وای بشین سر جات دختر

پسر اون سنی اگر هم ازدواج بخواد فعلا دنبال پیشرفت مالی و علمی هست

بشین درستو بخون پیشرفت کن سر کار برو ماشین بخر

اون پسر بدبخت هم ول کن اون بچه هست

فکر کردی مهمه برای پسرا که تو دوست شون داری یانه؟

اونها براشون مهمه که خودشون کس رو دوست دارن

از قضا دنبال دخترهایی هستن که خودشون رو می گیرن و زرتی عاشق نمیشن

یه کم خودت رو جمع من آبروریزی نکنی

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

واقعا به نظرم اصلا خوب نمیشه شما بخوای ارتباط بگیری

ولی برای اون زمینه ارتباط کاملا بازه من اگر جاش بودم و حسیبهت داشتم حتما به پدرت میگفتم

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

اصلا پیام نده حتی بصورت ناشناس بزار هروقت دیدیش مثلا یکم خره نگاش کن باز سرتو بنداز پایین سعی کن توجهمو جلب کنی اینستا فالوش کن ولی اونجاهم پیام نده اگه اونم خوشش اومده باشه خودش دست بکار میشه