2777
2789

من ۶سال پیش عاشق یکی شدم و فقد یکبار دیدمش و بعد از اون دیگه همچین احساسی رو با کسی تجربه نکردم هنوز اولین دیدارمونو یادمه

چشماش...

چشماش خیلی خاص بودن و من ازدواج کردم الان شوهرم منو دوست داره منم دوسش دارم ولی اون حسی که بار اول عاشق شدم تجربه کردم رو دیگه تجربه نکردم بعضی وقت ها میگم کاش اون بود شوهرم بهم علاقه داره ولی اجساس میکنم کار اولویتشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کارشو اگ ول کنه شما ولش میکنی

من کسیو ندارم پشت چ پناهم باشه خانواده ای ندارم اگه جدا بشم کی میخواد به دادم برسه اگه موندم فقد برای این موندم چون بی کسم ولی احساس میکنم کم کم نسبت به شوهرم سرد دارم میشم

بنظرم عشق اول هیچوقت فراموش نمیشه حتی اگه بعدش تجربه عشق بهتری داشته باشی

کاش عاشقش نمیشدم اینکه کنار کسی باشی که عاشقش نیستی و فقد از سر بی کسی و وابستگی بهش پناه آوردی خیلی حس بدیه

ایشالا که به پای هم پیر بشید و جوونی کنید کاش منم بودم...

چرا نموندی باهاش ؟

الان این چیزا فایده نداره

مجبوری فراموشش کنی

شاید بهش میرسیدی اول از چشماش متنفر میشدی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩