2777
2789

از لحاظ ظاهری(قد و هیکل و چهره و استایل و لباس.. اوکی باشه)

درامدشم معمولی باشه در حدی که زیاد خرج میکنه خونه ساخته باشه

و اکثر وسیله هاشو خریده باشه

ماشینم خریده جدیدا،مدل بالا نیست ولی هدفش ماشین بالاتره فعلا با همین سر میکنه..

اهل گردش هم هست الانم ک مجرده با رفقاش زیاد بیرون و سفر میره.. ولی از وقتی ماشین خریده با خانوادشم میره

و روز مادر برا مامانش جشن گرفت بهش هدیه و.. داده(همچین فردی برای زنشم اینکارو میکنه؟!)

اهل خنده و شوخیه منتها گاهی عصبانیتشم دیدم..

..🌴❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظاهرش بعد دو سال عادی میشه برات پول شم ربطی ب شخصیتش نداره

منظورت شخصیته،خب من گفتم هم شوخ طبعه هم پر انرژی،و گاهی هم تو مواقعی عصبانیتشو دیدم ..

دیگه چیو باید سنجید؟

..🌴❤️

منظورت شخصیته،خب من گفتم هم شوخ طبعه هم پر انرژی،و گاهی هم تو مواقعی عصبانیتشو دیدم ..دیگه چیو باید ...

استقلال فکری داره یا بچه ننه اس

عرضه کار کردن داره یا نه

روحیه قوی داره یا شکننده و لوس بار اومده

چقدر صبوره تو مشکلات

زود جا میزنه یا وامیسته مشکلو حل کنه

اعتقاداتش چطوره ب حلال حروم معتقده یا باری ب هرجهته؟

اهل یادگیری و تغییر هست یا از این مردای عهد عتیقه ک نه ب مشاوره نه ب کلاس و کارگاه اعتقاد ندارن و هروی میگن اون درسته

زنو ادم حساب میکنه یا کلفت خونه شه؟

اهل رحم کردن بهت هست اگه ی روزی دوستم نداشت حداقل بهت رحم کنه ؟

خانوادش چ مدلی ان؟

استقلال فکری داره یا بچه ننه اس عرضه کار کردن داره یا نه روحیه قوی داره یا شکننده و لوس بار اومده چق ...

اصلااا بچه ننه نیست

خدایی خیلی کار میکنه و ارتقا پیدا میکنه تو کارش

اصلاااا لوس نیس

فک نکنم از اوناست که جا بزنه

اعتقاداتش معمولیه نمازشم گهکاهی میخونه نمیدونم تو زندگیش چیکار کرده ولی میدونم احتمالا رابطه جن.ی نداشته

اینکه زنو چطور حساب میکنه جدی نمیدونم،ولی طبق گفته مادرش غذای حاضری نمیخوره همش برنج و مرغ و گوشت باید باشه...ینی ب غذا گیر میده😅

خانوادشو میشناسم

اهل نماز روزن خانوادگی و بی بند و بار نیستن

منتها تنها ایرادش اینکه ک با رفیقاش بیرون زیاد میره،دورهمی،سفر و ... نمیدونم وقتی متأهل بشه بازم ادامه میده یا ن با همسرش میره...

..🌴❤️

اصلااا بچه ننه نیستخدایی خیلی کار میکنه و ارتقا پیدا میکنه تو کارشاصلاااا لوس نیسفک نکنم از اوناست ک ...

قطعا بعد ازدواجش ادامه میده بیرونم میرن چیپس و پفک ک نمیخورن حداقلش دود و دومه دقت کن ب اینا چ بسا بعدا معتادم بشه

قطعا بعد ازدواجش ادامه میده بیرونم میرن چیپس و پفک ک نمیخورن حداقلش دود و دومه دقت کن ب اینا چ بسا ب ...

الان اخه پسری نیس ک با رفیقاش بیرون نره انگشت شمارن..

راستشو بخوای مامانم چون فامیله قبل اینکه اونا چیزی بگن تو مثالاش میگه به فامیل تورو نمیدم..

کلا نمیدونم دلیلش چیه ولی میگه غریبه بهتره

..🌴❤️