2777
2789

اونموقع عقد بودیم رفته بودیم خونه پدرمادرش

برا اولینبار داییشوزنداییشو میدیدم

جاری کوچیکمم که همیشه خدا خونه اینا بود ناهارشامش

بعد من میدونستم خیلی برای شوهرم الگوعه چون چندباری اسمشو برده بود برام

اونشب این جاریه شروع کرد از خودش تعریف کردن که من طلاهامو تو دوران نامزدی فروختم برا جهیزیه و حتی حلقه ازدواجمو ... ازین حرفا

حالا الان کلی طلا سرووضعشه

بعد زنداییش شانس من اونشب با داییش اینا دعواش شده بود این جاریه هرچی میگف اونم میگف منک از یه گرمم نگذشتم و هی جوابشو میداد😄

من اونمقوع فاز هیچکدومو نفهمیدم هرچند مثلا همون روز بعدش شوهرم اومد گف توام حاضری مث اون)جاریه( طلاهاتو برامن بفروشیو ازین حرفا.. ک من حس بد گرفتم

الانکه فک میکنم میگم حرفای اون جاریم اونشب همه نقشه بوده حالا نمیدونم از طرف کی

چون همیشه ی خداهم ازون تعریف میکردن پیش من مادرشوهرمو شوهرم

حالا گفتن نداره ولی من خودم هم تحصیلاتم بالاتر بود هم شاغلم هم هیکلم روفرمه

اون باقد ۱۵۰ ۱۲۰ کیلو بود و حتی همینشم یبار شوهرم کوبوند تو صورتم ک اره تو چاق نیستی مردا چاق دوسدارن😄

جدا شدی ؟؟ رفته بودی سر خونه زندگیت

من هرروز دارم به طلاق فکر میکنم ولی مشکلات خانواده خودم ؛فکر اینکه وسایلمو و جهازم کجا جا بدم و اصن خونواده ام قبول میکنند که من به عنوان یه فرد طلاق گرفته باز برگردم اصن نمیدونم باید چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینارو نمیدونم ولی قشنگ فهمیدم شوهری که زنشو دوس نداره همه چیو بهونه میکنه تا تو سرش بکوبه بهم بد ثابت شد متاسفانه🙂

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
جدا شدی ؟؟ رفته بودی سر خونه زندگیت من هرروز دارم به طلاق فکر میکنم ولی مشکلات خانواده خودم ؛فکر این ...

مشکلت جیه

طلاق واقعا باید دلیلت موجه باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

جدا شدی ؟؟ رفته بودی سر خونه زندگیت من هرروز دارم به طلاق فکر میکنم ولی مشکلات خانواده خودم ؛فکر این ...

نه من تو همون عقد جداشدم هنوز جهازو اینام نگرفته بودم

ولی شما سریع تصمیم نگیر شاید درست شد مشکلتون

آخ دقیقا

ببین اینقدشوهرثابق منم اززنداداشش میگفت که برای هرکی گفتم

گفت حتمایه چیزی بینشون بوده ودوسش داشته و....

مردهای اینجوری لیاقت ندارن

هرچندمن هنوزکارای طلاقم مونده ولی خب درشرفشم

فکرکنهنوز۶ ماه نگذشته اززندگیمون که شناختمش هم خودش هم جاریه وهم مامانش

میکاپ آرتیست مشهد_mua

بگو اتفاقا منم میخوام مثه جاری کنم. بفروشم باهاش جهازمو برم با مامانم بگیرم. بگو ببخش روش حساب کردم

منک اصن تو فاز این چیزا نبودم انقد ساده م😂 فقط بیینم کسی میخاد منو کمتر از بقیه ببینه میندازمش دور

شوهرت فک کنم رو جاریت کراش بود روش نمیشد بگه بی فانوس

فک نمیکنم ولی خب عقلش ب چشمش بود کلا

انگار الگوی زن براش اون بود

اون جاریمم تازه همسن خودم بود ولی خب قیافش بزرگتر میزد