2777
2789
عنوان

بچه ها تا حالا پیش اومده براتون

131 بازدید | 13 پست

الان داشتیم میخوابیدیم گفت موذی بازیت ثابت شد برام

با خودم میگم نکنه امروز صبح حرفای منو رفیقم رو گوش کرد همه رو شنید🥺🥺🥺چون امروز صبح یهو از اتاق اومد بیرون گفت سلام بعد داشت میرفت دستشویی گفت به حساب ت میرسم

بعد امروز گفت کاری نکن بگم با رفیقت قطع ارتباط کنی شنیدم چیا گفتین

بعد میگه میای پایین زندگی میکنی گفتم آهان یعنی نیام پایین زندگی کنم میشم موذی گفت آره ازت زده شدم🥲🥲🥲🥲🥲

ولی حالا بعدش صبحانه خوردن امروز صبحانه برام لقمه گرفت داد یا امشب ساندویچی که دیشب برام خرید گفت نخوردی بخور و اینا

نمیدونم بخدا چی بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شهر شوهرم زندگی میکنم رفیق ندارم همین یدونه س زمانایی که شوهرامون نیستن باهم درد و دل میکنیم نصیح ...

خب وقتی شوهرت نیست صحبت کن نزار حرفاتونو بشنوه

اگ شوهرت خیلی حساسه یه چیزایی باید رعایت کنی

میگی زمانهایی که شوهرم نیست الانکه بوده_خودت میگی شنیده بازمیگی یعنی شنیده بقول این دوستمون توضیح بد ...

اخه خواب توب اتاق منم درب رو بستم توی هال داشتم خیلی آروم صحبت میکردم

خب وقتی شوهرت نیست صحبت کن نزار حرفاتونو بشنوهاگ شوهرت خیلی حساسه یه چیزایی باید رعایت کنی

بخدا انقدر فشار روم بودم منم نمیتونم به خانواده م بگم با رفیقم صحبت میکنم آرومم میکنه

آخه میگه اگه یه درصد شنیده باشه چرا بعد صبحانه برآن لقمه میگرفت میداد