2777
2789
عنوان

واقعا بعضی دخترا باعث شدن ارزش زن بیاد پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 54 پست
دانشگاه اصلا خیلی مزخرفه پسرا ناز می کنن دخترا ناز میکشن

اینا رشته ی تاپ میخونن بخاطر همین دخترا زیاد دور و برشون هستن منم گهگاه گوشزد میکنم حواسش باشه

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون به منم درخواست دادن 😶😒

😂

فلک زده دیگه دستش به هیچ جا بند نیست اومده نینی سایت درخواست میده

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

پسرای دانشگاه ما پشت همندخترامون سر پسرا همو جر میدن

اخ گفتی

بعد همین دخترا رو مسخره می کنن تو اکیپشون مطمئن باش

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه
زنایی که دنبال شوهر میگردن و دعا نویس پیدا میکنن نه تنها عزت نفس ندارن بلکه با بدبختیشون ارزش بقیه ز ...

نه دنبال دعا نویس گشتن ولی اینکه بخوای یه ازدواج خوب داشته باشی معنیش این نیست که تو ارزشت پایینه. یعنی میخوای یکی از مهمترین مراحل زندگیت به خوبی و خوشی رد شه.

من خودم همیشه دعا میکنم برای خودم و دوستام و دخترای فامیل که همسر خوبی نصیبشون بشه. همچنین برای برادرم و پسرای فامیل هم دعا میکنم.

۱۴۰۴/۷/۲۵

فرقی ندارن یکی با سبک بازی خودشو بی ارزش میکنه یکی با هر روز شوهر شوهر کردن و نشون میده عقده داره

یعنی اگه مردی هر روز بگه زن میخوام زن میخوام بی ارزش نشده؟

من نمیفهمم چرا اینجوری فکر میکنی؟ ازدواج یکی از مهم ترین مراحل زندگیه هر آدمیه باید هم براش نگرانی وجود داشته باشه. اونایی که میگن شوهر شوهر بخاطر این نیست که عقده این یا کسی نیسن بگیرتشون. نگران اینن که همسرشون ادم مناسبی از اب درمیاد یا نه.

چند سالته که دغدغه ازدواج بنظرت بی ارزشی و عقده ای بودنه؟

۱۴۰۴/۷/۲۵

یعنی اگه مردی هر روز بگه زن میخوام زن میخوام بی ارزش نشده؟من نمیفهمم چرا اینجوری فکر میکنی؟ ازدواج ی ...

من تاحالا ندیدم یه پسر هر روز گریه کنه و ناله کنه بگه زن میخوام

اره کسی که فکر هر روز و شبش شوهر باشه و هرکیو میبینه بگه شوهر میخوام عقده شوهر داره و عزت نفس نداره

کسی که علاقه داره ازدواج کنه به جای خار و خفیف کردن خودش میره تو اجتماع خودشو نشون میده تا مورد ازدواج براش پیش بیاد نه که هرکس رو دید ناله کنه برای شوهر

همچنان امیدوار

من تاحالا ندیدم یه پسر هر روز گریه کنه و ناله کنه بگه زن میخواماره کسی که فکر هر روز و شبش شوهر باشه ...

حالا اینجام مجازیه فک کردی مثلا اینا تو دنیای واقعی میگن شوهر میخایم به هر کی رسیدن؟ تو اصلا همچین کسی دور و بر خودت دیدی؟ منکه ندیدم والا

بعدم من دیدم پسرایی که همش نگرانن چرا خواستگاریاشون به سر انجام نمیرسه یا به چندین نفر سپردن براشون مورد مناسب پیدا کنه. طرف بعد ۱۸ بار خواستاری تازه زن گرفته. اینا همه ناله زن زن هست ولی شنیده نمیشه چون پسرا تو قضیه ازدواج دستشون بازه میتونن یه حرکتی بزنن ولی دخترا منفعلن جز دعا و درد و دل کار خاصی نمیتونن بکنن.

شما هم نمیخواد به کسایی که تنها جایی که برای ازدواج ناله میکنن اینجاست انقد سخت بگیری

۱۴۰۴/۷/۲۵

حالا اینجام مجازیه فک کردی مثلا اینا تو دنیای واقعی میگن شوهر میخایم به هر کی رسیدن؟ تو اصلا همچین ک ...

دیگه شما فرق بین تلاش برای ازدواج و خار و خفیف کردن خودمون و هر روز شوهر شوهر کردن رو نمیفهمید چرا باید الکی توضیح بدم

همچنان امیدوار