2777
2789

تو دانشگاه می بینی پسرا اصلا محل به دخترا نمیدن

به این برکت دختره میاد با مسئول سلف حرف میزنه که ما با پسرا اکیپیم با هم بشینیم حالا پسرا به یه ورشونم نیست

یا ما دانشگامون خیلی بزرگه باید با ماشین رفت و امد کنیم بعد پسرا ماشین دارن یه بار به این دخترای اویزون تعارف نمی زنن بعد دخترا خودشونو جرواجر می کنن با اینا همکلام بشن به خاطرشون با دخترای دیگه دعوا می کنن

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه
بله منم زیاد دیدم

واقعا قدیما مردا خودشونو جرواجر می کردن دختره یه لبخند بزنه

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنای متاهل و بگو سر مرد باهم دعوا میکنن

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

متاسفانه دخترامون خیلی خودشونو بی ارزش کردن بخاطر سبک بازیاشون

یعنی من میگم خب اینا اکیپن چرا پسرا سوار ماشینشون نمی کنن تو این سرما و بارون پیاده میرن بعد به کلاسمون رسیدیم با پسرا بگو بخند می کنن