2777
2789
عنوان

متاهلین بالای ده سال بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 52 پست

اسی جون ببخشید من فکر کردم همسر شما از این مقدار تماس ها داره اذیت میشه که بهت اینجوری گفتم. ولی وقتی خودش دوسدارم و عادت دارین خیلی هم عالیه مسخره کردن بقیه چه اهمیتی داره؟ بازم ببخش من چون شوهر خودم خیلی خوشش نمیاد هی زنگ بزنم طبق اون نظر دادم

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

عزیزم برای آرامش اعصاب خودت و همسرت یاد بگیر که براش همسر باشی نه مادر جنس محبت و نگرانی شما مادرانه ...

من خیلی نگران زندگیمم با چنگ و دندون نگهش داشتم

خیلی جاها نزدیک بود جدابشیم

الان خودش ب این موضوع راضیه

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جون ببخشید من فکر کردم همسر شما از این مقدار تماس ها داره اذیت میشه که بهت اینجوری گفتم. ولی وقت ...

ن بابا ناراحت نشدم ک

ن شوهرم بدش نمباد خودش بیکار باشه میزنگه چند بار ولی اکثرا بیکار نیس

من فقط نگران مسخره کردن اونام

من مگه کار داشته باشم بهش زنگ بزنم وگرنه خودش زنگ میزنه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ن بابا ناراحت نشدم ک ن شوهرم بدش نمباد خودش بیکار باشه میزنگه چند بار ولی اکثرا بیکار نیس من فقط نگر ...

بقیه برات مهم نباشن. اگه خودت و شوهرت خوشحالین همین مهمه

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

کارتون درسته بعضی از آقایون هستن خانم شون بهشون زنگ نمیزنه آقا میگه اصلا براش مهم نیستم که خانم بام ...

خیلی ممنون

شوهر خودمم میگه من گاهی تعجب میکنم چند شبانه روز پیش هم بودیم خانماشون حتی نپرسیدن زندن یا مرده