2821
2789
نمیدونم فقط دلم میخواد بهت بگم که من نه تو رو میشناسم که قضاوتت کنم نه تو منو اما تورو به خدایی که ت ...

خودمم به همین نتیجه رسیدم

نباید تو دسترس یسری سرگردان باشم بدنم به همسر آیندم تعلق داره

....

منم مثل خواهرت بدون از حرفام دلگیر نشو به خدا آنقدر زیاد بوده دوستی هایی که از همین خواسته ها شروع شده و به جا های بدی کشیده که تمام بدی و آبروریزی و شکست و غمش میمونه برا دختر

که خداروشکر تو عین بقیه دخترا نبودی و فهمیده بودی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ارع هیچ حسی نسبت بهم نداری؟ اززندگی یا اخلاقی و...

حس میکنم تقصیره هر دوتون بوده

ببخشیدا اما حس میکنم با اینکه دلت مهربونه اما شاید اخلاق یا زبون تندی داری

البته طرف مقابلم مقصر بوده

اما نمیدونم چرا حس میکنم به طلاق نمیکشه

اما باید هر دو طرف تلاش کنید

به طرف مقابلتمحس بدی ندارم

حس میکنم تقصیره هر دوتون بودهببخشیدا اما حس میکنم با اینکه دلت مهربونه اما شاید اخلاق یا زبون تندی د ...

اره تقصیر دوتامون بود گلم اون بخاطر کاری گفت دلم میخواد انجام میدم منم عصبی شدم تند جوابشو دادم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

کآرش درست بود انجامش بده یا نه؟

نه فهمیدم گل میکشه اونم روزی چندین بار گفتم نکش گفت تو که فکرمن نیسی فکر اعصاب خودتی دلم میخواد میکشم منم زدم به سیم اخر

نه فهمیدم گل میکشه اونم روزی چندین بار گفتم نکش گفت تو که فکرمن نیسی فکر اعصاب خودتی دلم میخواد میکش ...

گل؟؟؟؟

یا خدا

خیلی بد شد که

چه مشکلاتی تو زندگیتون بود که رفت سراغ این چیزا

منظورم اینه بهش توجه میکردی؟

یا شایدم اصلا خودش مشکل داشته نمیدونم

ببین تو اگه بخوای برگردی هم اون باید صد در صد این کارو بزاره کنار

وگرنه برنگردی به صلاحه خودت و زندگیت و اصلا امن تره

گل؟؟؟؟یا خدا خیلی بد شد که چه مشکلاتی تو زندگیتون بود که رفت سراغ این چیزا منظورم اینه بهش توجه میکر ...

این عادتا رو از مجردی داشته گلم زمان سربازیشم به گفته خودش مصرف میکرده ۱۰ ساله ازدواج کردیم ۴ بار ترکش دادیم یبار ناس میزاشت یبار متادون یبار همین گل دقیقا تایمی که خیالم راحت بود که دوساله پاکه دوباره رفت سراغ گل

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792