2777
2789

اعصابم نمیکشه تا چند روز دیگه مامان بابام جدا میشن من به کل نابود میشم اطرافیان هر کار میخوان میکنن فقط من نشستم نگاه میکنم...

از طرفی فردا امتحان دارم نمیدونم گریه کنم یا درس بخونم با خودم حرف بزنم...ای خدا چرا منننننننن

دارم میمیرم چطور برا امتحانا بخونم با این اوضاعم🫠🫠🫠

من که خودم نخوندم اما تو بخون 🤷🏻♀️

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟.                                                                                    سیز میشویم  دوباره    از جنس رویا🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حق داری درکت میکنم ولی کاری از دست تو برنمیاد و توهم که مقصر نیستی پس سعی کن بیخیال باشی و رو درست تمرکز کنی اتفاقا یکی مثل تو باید بیشتر درس بخونه تا آیندشو بسازه..

🦋

ارامشتو حفظ کن تو غصه چی بخوری زندگیتو بکن به مزایاشم فکر کن طلاق پدرمادر همیشه بد نیست

بد نیسسسس میدونم ولی اگه جدا بشن خانواده بابام با تاثیراتی که تا الان رو بابام گذاشتن نمیزارن مامانمو ببینم همینطوری که این ۱ سال نزاشتن

اصلا حس میکنم به صلاحم نیس نابود میشم با برنامه های که اینا پشت سرم ریختن عمرا اگه ی آب خوش از گلوم بره پایین

ببین قشنگم دلیل داره ک طلاق گرفتن من خودم داداشم موقع کنکورش مامان بابام طلاق گرفتن و اون لطمه دید ولی تو نباید ب این فکر کنی اینکه میخان طلاق بگیرن فقط اینه ک از هم جدا زندگی میکنن وگرنه شما هم مامانتو داری هم باباتو ب درست فکر کن الان الویت های مهمتری داری نمیگم این مهم نیست ولی طلاق گرفتن اونقدرام بد نیست تازشم زندگیت پر از آرامش میشه

وَ اُمیدْ،قَشَنگتَرینْ باوَر اِنسانْ اَستْ....🩵💫

درسته الان اعصابت خورده ، تمرکز نداری

ولی اگه بتونی امتحان فردات رو خوب بدی ، خودت خیلییی افتخار میکنی به خودت ✨💕

اگه میتونی چند ساعت ذهنتو دور کن از همه چیز بشین بخون

به هر حال با فکرهای تو چیزی تغییر نمیکنه الان

عزیزم حق داری درکت میکنم ولی کاری از دست تو برنمیاد و توهم که مقصر نیستی پس سعی کن بیخیال باشی و رو ...

چ آینده ای اخه؟

من امسال جوری افت کردم تو درسام که اصن ...

اگه جدا شن قطعا خانواده بابام نمیزارن مامانمو ببینم همینطور که این ۱ سال نزاشتن بعدم برنامه های برام ریختن...

مقصر کدومه؟علت طلاق چیه

الان دو ساله این اتفاقات افتاده الان اواخر تا ۱ ماه دیگه

مقصر مادرم بود چون سر چیز مسخره رفت مهریه گذاشت اجرا بعد اون ۱ سال بعد با تلاشهای بی فایده بابام رفت بابام درخواست طلاق داد تا الان..

درستو بخون دستت بره تو جیبت که هر کاری خودت دوست داشتی بکنی

خواستی بری مامانتو ببینی خواستی بری باباتو ببینی به کسی محتاج نباشی

هی بگو حالم بده فلان فلان شده،چیزی عوض میشه؟معلومه که نه

اینجوری فکر نکن

چند شالته؟