2777
2789
عنوان

باز حمله کردن به لر ها😐

142 بازدید | 13 پست

هفته پیش هم به کرد ها حمله کردن 😐

اینقدر راجبشون بد میگن

کرد ها بد اخلاق هست یا لر ها اخلاق و درکی ندارن

باز قبلش به عرب ها حمله کردن 😑که عرب ها چند تا زن روتون میگیرن و سر می برن و..😑😑

فقط ترک ها جون سالم بدر بردند

به ترک ها هم حمله شد

بنظرم ادم سالم چنین افرادی رو میبینه و تا همیشه ازشون فرار میکنه

جالبه استارتر اون تاپیک دونه دونه به حرفش گوش میداد میگفت لر این منطقه چی؟لر اون منطقه چی؟واقعاااا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه رو جمع میبندن.. خیلی بدم میاد

یا طرف میخواد ازدواج کنه میاد تاپیک میزنه فلا قومیت چجورین؟ بابا شعورتون برسه که همه افراد باهم فرق دارن ربطیم به قومیت نداره همه جا خوبو بد هست طرف 2 تا داداش تو یه خانواده هستن هم سر تا پا تفاوتن دیگه چه برسه به یه قومیته کامل

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

به ترک ها هم حمله شد بنظرم ادم سالم چنین افرادی رو میبینه و تا همیشه ازشون فرار میکنهجالبه استارتر ا ...

اون تاپیک استارتر پارنترش از خرم آباد بود

داشت خوب و بد رو جدا میکرد 🤣😅😑

اونایی که به قومیتها توهین میکنن درکی از فرهنگ و انسانیت ندارن و فقط ادعای انسان بودن رو دارن ، و لاغیر 🤞🤞

عشقهای واقعی هیچوقت به هم نمیرسند و فقط زخم عمیقش بر روی قلب بجا میماند،💔💔🖤🖤

واقعا 😑 به قول مادرم مگه این 5 تا انگشت مثل هم هستند که بگیم یه قوم همه شبیه هم هستند

😅دقیقا عزیزم بذار هرچی میخوان بگن...مگه مهمه؟!

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱