2821
2789
عنوان

اگر میتونی

72 بازدید | 3 پست

بهم راجب تجربه های که کردی

مشکلاتی که بهشون برخوردی

چطوری حلشون کردی

دنبال انگیزه و اینا نیستم فقط میخوام تجربه هاتون رو باهام در میون بزارید حالا راجب هرچی نمیخواد باشه

عشق

پول

سلامتی

ورزش

و...

یه چیزی که یاد گرفته باشم اینه درباره مشکلات خودت از تجربه دیگران استفاده نکن چون همه میخوان نسخه خودشونو برات بپیچن.

مثلا یکی که ازدواج کرده و شوهرش خیانت کرده میاد میگه خانوما ازدواج نکنید یا میگه مردا همشون فلانن..

در صورت یکه شوهر خودش(یا کولا مرد های اطراف خودش) اینطوری بوده یای کی میگه من تو سن پایین ازدواج کردم خوبه شما هم تو سن پایین ازدواج کنید بعد یکی میگه نه من تو سن پایین ازدواج کردم بده شما نکنید.. دیگه نمیان شرایط ظرفو بسنجن بر اساس زندگیه خودشون نظر میدن

یا مثلا یکی میگه رفتم فلان رشته به درد نمیخوره

با چیزایی ازین قبیل..

بخاطره اینه خیلی از مردم هنوز شعور اینو پیدا نکردن که بفهمن صرفا چون زندگیه خودشون فلان جوره قرار نیست حتما برای بقیه هم اونجوری بشه .. دهنشونو بیراه و بدون فکر باز میکنن ممکنه باعث مانع از خیلی چیزای خوب تو زندگیت بشن..

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨عرزشی ها در تاپیکم شرکت نکنند و روم ریپ نزنند 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه چیزی که یاد گرفته باشم اینه درباره مشکلات خودت از تجربه دیگران استفاده نکن چون همه میخوان نسخه خو ...

کاملا حرفت درسته اما

روی بعضی چیزا صدق نمیکنه

من خودم یه جمله دارم که میگم ادم زرنگ کسیه که یگ اشتباه رو دوبار تکرار نکنه ادم زرنگ تر کسیه که از تجربه های دیگران استفاده کنه

و نمیگم حرفت غلطه اتفاقا واقعا درسته اما تو یه سری چیزا واقعا اگر از تجربه های دیگران استفاده کنیم توی زندگی خیلی میوفتیم جلو