بچه ها الان چه نینی یاری انلاینه؟ برام تگش میکنید؟
تاپیک هام نمیاین امضام معلوم نیست و هر نظری هم که میدم خیلی دیر منتشر میشه
_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=] کاربر جدید هستید متاسفانه تا یه مدت اینجوریه [/QUOTE]
چقدر خوب بلخره یک نفر بهم گفت..
تا چه مدت دیگه اینجوریه؟
بعدش درست میشه؟
_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد
چون تازه عضو شدی اینطوری هست یکم فعالیت کنی درست میشه همه اینطورن
شماها هم وقتی تازه عضو شدید همینجوری بود؟ همه مشکلات منو داشتید یا فقط تاپیکتون نمیومد؟
تا چه مدت دیگه درست میشه حداکثر؟
صفحه دو تاپیکای این کاربری که تگ میکنم راجبه سایته ❌ داره اونارو بخونید @__mahyar
خیلی ممنونم