2777
2789

دو تا خواهر بزرگتر و یه برادر بزرگتر و یه خواهر کوچکیتر دارم

به غیر خواهر کوچکترم همه ازدواج کردن

یه خواهرم با شوهرش رفتن از ایران میگه بیا کاراتو بکنم بیای پیشم من اینجا تنهام و شوهرم خانواده اش هستن

یه خواهرم بندر به خاطر شغل شوهرش برام بلیط میخره برم پیشش وقتی میرم پیشش همه اش فیلم میبینیم آشپزی حرف زدن خوشگذرونی و دریا

عروسمونم تک بچه است میگه احساس تنهایی میکنم داداشم هر چهارشنبه میبرتمون بیرون باهم پارک و ...

فقط خواهر کوچکیم دهه نودیه خودش میگیره و باما حال نمیکنه

به نظرتون بزرگتر بشیم همه چی خراب میشه

بزرگ ترینمون الان 27 سالشع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مونده به مدیریت پدر مادرت

اگهبینتون فرق نذارن اره صمیمی میمونید

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

عزیزم همین الانم بزرگ شدین تا الان اگر خوبین خوب میمونین و اینکه دور بودنتون خیلی تاثیر داره روی مهربون بودنتون کسایی که دورن با هم خوبن

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون