2789
عنوان

متلک مامانم

848 بازدید | 40 پست

دوستان من ۴ماهه زایمان کردم.توی بارداریم افسردگی خیلی وحشتناک گرفتم در حدی که دنبال راه اسون برا خودکشی بودم تا از اون همه عذاب روحی راحت بشم.۴ماه اخر بارداری و ۴ماه بعد زایمانم(در کل ۸ماهه)که خونه مامانم هستم.چون همسرم اکثرن ماموریته.

مامانم خیلی خوبه،خیلی گله،خیلی کمک حالمه.

ولی بعضی وقتا خسته که میشه بهم متلک میندازه.من لن دیشبو بچم نذاشت بخوابم‌خواستم صب استراحت کنم بیدار که شدم دیدم مامانم دلش پره.گفتم مامان پسرمو بخوابونم بیام کمکت.برگشت گفت نیست که همه کارای خونه گردن توئه،اصلن استراحت نداری که‌

دلم گرفت.منم دوس دارم سر خونه زندگی خودم باشم.پیش همسرم.متفرم از کارش.دلتنگی و دوری از شوهرم یه طرف،درد اینکه همش خونه مامانم هستمو انگار از چشم افتادم یه طرف.شوهرم هیچ وقت نیست.دیگه خسته شدم.اخه من تزدواج کردم که خانم خونه خودم باشم و گرنه با مجردیم چه فرقی داره دائم خونه مامانمم.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کمک حالش باش. گناه داره . 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

خب شوهرت ماموریت باشه پاشو برو خونه خودت زندگی کن با بچت به نظرم خیلی کارت اشتباهه که اونجا زندگی میکنی مامانتم گناه داره مستقل باش یکم چند سالته؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤

دوست عزیز سعی کن شرایط را برا خودت فراهم کنی و بری سر زندگی خودت.شوهرت چیکارس ک هیچوقت نیس.اخه اینجوری ک نمیشه .منم دو روز بمونم خونه مامانم روز سوم یه حس بد دارم انگار مزاحمشونم

عزیزم مادرته ازرودلسوزی میگه اصلا بعضی مادرا سیاستشون اینه که دخترشون باداشتن بچه زبر وزرنگ باشه و به خودش بیاد ومدیریت خونه اش دستش باشه 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢