2777
2789
عنوان

فکر کنم از مادرشوهر شانس آوردم دخترا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2881 بازدید | 164 پست
نگووو😂🥹🥹

بد به دلت راه نده من چهار ساله ازدواج کردم مادرشوهرم مثل روز اولش خوب و مهربون مونده

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
بد به دلت راه نده من چهار ساله ازدواج کردم مادرشوهرم مثل روز اولش خوب و مهربون مونده

ای جونم.خوشبخت ترین باشی💐

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال ما هم اولش خیلی خوب بودن

....خوریاش بعدا رو میشه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
مال ما هم اولش خیلی خوب بودن....خوریاش بعدا رو میشه

بعید میدونم فیلم باشه.خیلی دوسم داره🥹

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

منم دیدم مادرشوهر و خواهرشوهر مهربونب حرف بقیه گوش نکن عزیزم ادمهای خوب هم وجود دارنفقط چندتا نکته خ ...

اتفاقا الان اکثرا مادرشوهر خواهرشوهرها خوبن کاری ندارن سال به سال خونه پسرشون نمیرن اذیتی و دخالتی ندارن در کل هیچ کس خوب مطلق و فرشته نیست همه آدما خوبی و عیب دارن

در کل مادرشوهر خواهرشوهرم از فضا نیومدن خود عروسها خانواده شوهر یکی دیگه آن من پنج تا زنداداش دارم همشون عروس دارن خانواده شوهر محسوب میشن خودم عروسم از خانواده شوهرم راضیم والا سه تا دختریم مشکلی با خانواده شوهرم نداریم مامانم با خانواده پدریم خوبه

اتفاقا الان اکثرا مادرشوهر خواهرشوهرها خوبن کاری ندارن سال به سال خونه پسرشون نمیرن اذیتی و دخالتی ن ...

خدا رو شکر عزیزم😍😍😍♥️

اتفاقا الان اکثرا مادرشوهر خواهرشوهرها خوبن کاری ندارن سال به سال خونه پسرشون نمیرن اذیتی و دخالتی ن ...

قبول دارم

اگه کسی هم بد باشه ذاتش بده دیگه نمیشه کاری کرد..ولی درکل مادره پسر بودن خیلی سخته..

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
شما اگه نامزدید وظیفه اونا بود با کادو بیان.. ب یه زنگ این همه خوشحالی خخ

اونا وظیفشون رو خوب بلدن عزیزم.قرار بود بیان یه مشکل پیش اومد فردا میان.شهر دیگه هستن.اره گلم منم عادت دارم از لحظه لحظه ی زندگیم لذت ببرم حتی اگه یه اتفاق کوچیک باشه 🥰

جاریت مجبوره دروغ بگه چون ازشون میترسه

مگه تو ساواک هستن.چه اصراری دارین بگین همه بدن

اوکی من بدولشکن

الان دیگه زمونه عوض شده هیچ عروسی اینقدر بدبخت و تو سری خور نیست الکی بشینه یه ساعت از کسی تعریف کنه اونم از ترس .در ضمن من خودم میبینم چطور با احترام باهاش رفتار میکنن

بعید میدونم فیلم باشه.خیلی دوسم داره🥹

ایشالا عزیزم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨