دیروز قرار بود نامزدم بیاد خونمون ولی یه کار پیش اومد نتونست بیاد زنگ زد تبرک گفت بعد ظهر رفته خونه مامانش و خواهرش ریختن سرش که چرا نرفتی پیش نامزدت .آبرومونو بردی و فلان.مامانش زنگ زد به مامانم روز زن رو تبریک گفت .خواهرش هم زنگ زد به خودم .اینقدر ذوق کردم
🤭🙈
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
الهیییی خیلییییی خوشحال میشم وقتی میبینم انقد آدمای فهمیده وجود دارن 😍😍😍 دمشون گرم توهم جبران کن واسشون تا این محبت ها تا ابد ادامه داشته باشه
یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷
حالا پس فردا کوچیکترین کاری کنن دیگه خوبی هاشون به چشمتون نمیاد،، میشی دشمن براشون که اره مادرشوهرم ...
نه عزیزم من کوچکترین خوبی بهم بشه محاله جبران نکنم.
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
کلی مادر شوهر میشناسم که از راه دور هم کرم خودشونو میریزن ولی مادر شوهر من واقعا ذات مهربونی داره فک ...
بله ولی رفت و امد و صمیمیت زیاد باعث اختلاف و بحث و دلخوری و ... میشه و ربطی هم به بدی و خوبی نداره چون ادم هر چی صمیمی تر باشه انتظارات و توقعاتشم بیشتر میشه حرفا زیاد میشه ولی در حد همون مهمون باشی همیشه عزیزی
عزیزممم خوشبخت باشین💕من بیشتر از پدرشوهر شانس اوردم😅
ای جانم.من پدر شوهرم شب نشونم پاشد یه عالمه شادباش داد.اینقد پول انداخت رو سرم هنوز فامیل در موردش حرف میزنن در صورتی که ما رسم نداشتیم شب نشون اینقدر ریخت و پاش کنیم.واقعا خاطره خوبی ازش دارم