دیروز قرار بود نامزدم بیاد خونمون ولی یه کار پیش اومد نتونست بیاد زنگ زد تبرک گفت بعد ظهر رفته خونه مامانش و خواهرش ریختن سرش که چرا نرفتی پیش نامزدت .آبرومونو بردی و فلان.مامانش زنگ زد به مامانم روز زن رو تبریک گفت .خواهرش هم زنگ زد به خودم .اینقدر ذوق کردم
🤭🙈
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
تو رو خدا با این حرفا ادمو رو دلسرد و بدبین نکنید من دو ساله وارد خانواده همسرم شدم از اول که از ماد ...
خانواده همسرم از اونام عروس رو میذارن رو چشاشون.جازی بزرگم 15,ساله عروسشونه خیلی راضیه ازشون.حتی یه مدت با هم همخونه بودن
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تو رو خدا با این حرفا ادمو رو دلسرد و بدبین نکنید من دو ساله وارد خانواده همسرم شدم از اول که از ماد ...
عزیزم تا جایی که یادمه شما از خانواده ها دورین وقتی کسی رو کم ببینی همیشه خوبه ولی هر هفته یکی دو بار ببینی تازه میفهمی کیه و چیه و اختلافات پیش میاد وگرنه از قدیم گفتن دوری و دوستی
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اره.من فعلا نشونم حتی عقد هم نکردم مادر شوهر و خواهر شوهرم زنگ زدن روز زن رو تبریک گفتن با این که وظیفه ی من بود
بعد زنگ زدم به مادرم هم تبریک گفتن
از همه مهم تر ریختن سر نامزدم که چرا نرفتی پیش نامزدت
اره.من فعلا نشونم حتی عقد هم نکردم مادر شوهر و خواهر شوهرم زنگ زدن روز زن رو تبریک گفتن با این که وظ ...
بابا اینجا فقط باید چس ناله کنی عزیزم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اسی من تو رو یادمه تاپیک راجب داییت زده بودی قضاوتت نمیکنم ولی تو خانواده همسرت سعی کن خودت هم خوب ب ...
قضیه داییم حق با مامانم بود.اون روز تاپیک ترکید ولی زنگ زدم باهاش حرف زدم راضی شده ازدواج کنه
عزیزم تا جایی که یادمه شما از خانواده ها دورین وقتی کسی رو کم ببینی همیشه خوبه ولی هر هفته یکی دو با ...
کلی مادر شوهر میشناسم که از راه دور هم کرم خودشونو میریزن
ولی مادر شوهر من واقعا ذات مهربونی داره فکر میکنم با بیست و دو سال سن دیگه بتونم متوجه بشم کی مهربونیش ظاهریه و از رو سیاست (مثل یکی از خواهر شوهرام)کی محبتش ذاتیه مثل مادر شوهرم