2777
2789
عنوان

قد چقدر تو انتخاب خواستگار براتون مهمه برادرم 170 هست

| مشاهده متن کامل بحث + 4121 بازدید | 176 پست

ی دختر خانم 155 الی 160 براشون اوکیه

من خودم 173 ام قد برام مهم بود حقیقتش الان نامزدم ی چیزی بین 188/190 اینا هست

درضمن عزیزم 160 برای خانم قد متوسطی محسوب میشه ن کوتاه ن بلند

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حدودی🤣🤣🤣🤣

حالا جالبه من فکر میکردم پسرایی با این قد خیلی براشون مهمه با همسرشون تناسب داشته باشه و ازش بلند تر باشن😂

باورم نمیشه که بلند تر دوست داشته باشن

تو همه زمینه ها مثل تحصیلات و طبقه اجتماعی پرتوقعه یا فقط رو قد؟

کاش فقط همین قد باشه

من که هر موردی دیدم ماشاالله در همه زمینه ها توقعات بالا

خوبه که شرایط خودشونم درنظربگیرن

حالا جالبه من فکر میکردم پسرایی با این قد خیلی براشون مهمه با همسرشون تناسب داشته باشه و ازش بلند تر ...

منم همین فکر رو میکنم هرچی آقای 170 یا همچین چیزی دیدم فقط دختر 150 دوست داشته این تاپیک ی مقدار برام عجیب بود😂

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

160 کوتاهه واسه زن

خخ خب 170م برا پسر خیلی کوتاهه.. اگه دختری ک انتخاب میکنه قدش زیر 160 نباشه یا جواب رد میشنوه یا توو زندگی دختره دچار تردید میشه.. من ب عنوان یک خانوم قد شوهرم برام بی نهایت مهم بود..