🌺من اومدم یه توضیحی در مورد گدایی محبت بدم چون توی مشاورهها میبینم خیلیا محبت را از اطرافیان و به ویژه همسرشون گدایی میکنند و خیلی ناجوره واقعاً....
🌺ببینید ما یا باید دوست داشتنی باشیم تا اطرافیانمون، دوستمون داشته باشند و یا اگه دوست داشتنی نیستیم، طبیعیه که دوستمون نداشته باشند یا حداقل عاشقانه دوستمون نداشته باشند...
🌺اگه کسی دوست داشتنی باشه؛ یعنی رفتارش، گفتارش، کردارش، صحبتاش، مدل شخصیتش جوریه که دیگران را جذب میکنه و اونا خواه ناخواه بهش علاقمند میشند...
🌺در غیر این صورت شخص، نمیتونه خودشو توی دل کسی جا کنه...
اینجاست که به جای اینکه به این فکر کنه که چه کار کنم که دوست داشتنی بشم، مدام محبت را گدایی میکنه... مثلاً میگه چرا بهم نگاه نکردی، چرا بهم نگفتی دوستم داری، چرا بهم توجه نمیکنی، چرا به من احترام نذاشتی و....
🌺خیلی رُک و روراست بگم که گدایی محبت اثر معکوس داره و بیشتر حال طرف را ازتون بد میکنه؛ گرچه خیلی وقتا مجبوره به خاطر مصلحتاندیشی به روی خودش نیاره ولی توی دلش بیشتر، از چشمش میفتید...
🌺به جای اینکه بخوایم زورکی دوستمون داشته باشن، بهتره وقت و انرژی مونو بذاریم روی توسعه فردی خودمون و تمرکز کنیم روی رفتار و گفتارمون تا واقعاً دوستداشتنی بشیم... اونوقت دیگه بخوایم یا نخوایم طرف نمیتونه عاشقمون نباشه....
#گدایی_محبت
💎کانال تَرنّم توحیدی👇حتماً عضو شوید
@taranometohidy