2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 11155 بازدید | 182 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه.وقتی مدرسه میرفتم با دختری که همشهری خودم نبود رفیق شدم هی میگفت بیا خونمون درس بخونیم من گفتم نه ...

بخاطر همینه وقتی از همخونه و.. حرف میشه من مخالفت میکنم.. خودمم زمان مجردی ک دانشگاه بودم خوابگاه اذیت میشدم و از تنها موندن توو یه خونه هم میترسیدم و از همخونه داشتن بیشتر میترسیدم.. بخاطر همین هروقت از شرایط خوابگاه مینالیدم مامانم میگف بیام برات خونه بگیرم ک من مخالفت میکردم.. ب هر مکافاتی بود خوابگاهی ک پر از موش بود موندم ولی خونه نگرفتم.. البته بهارخوابشو دربست گرفته بودم ک هم حیاط داشت هم ویوو و هم هیچ بیشوری کنارم نبود ک با کثافت کاری هاش اذیت بشم.. طبقه های پایین طرف شیشه میکشید کل هم اتاقیشو معتاد کرده بود ب بوی مواده.. همخونه و... هم ک از همشون بدتره... اینقدر زمانه خراب شده ک دخترا با یه پسر یا پسرهایی میبندن و اینجوری رفیقاشونو یا همخونه هاشونو و یا همکلاسی هاشونو ب تله میندازن و...

بلاخره میفهمید بخدامن ک نمیتونم ازدواج کنم دیگه

چرا نتونی؟

این افکار احمقانه و مسموم چیه نگه میدارید تو ذهن و مغز و دلتون عزیزم؟

شما بهترین کار اینه که اگر هزینه متاسب دارین؛ تشریف ببرین پیش تراپیست. البته یک تراپیست کاربلد و ماهر!

از این و اون و آدم عادی هم مشورت نگیزین.

تجاوزم باید بدونه!چیزی نیست ک مخفی کرد چ طرف مقصر باشه چه نهخیلی مسئله مهمیه اتفاقانمیشه زندگیو بادر ...

چرا مسئله مهمیه و چرا این باید مهم باشه ؟؟؟؟؟؟

وقتی دست خودش نبوده!

حتی اگر طرف رابطه جنسی با اختیار خودشم قبل ازدواح انجام داده باشه به خودش مربوطه . چرا اینطوری فکر میکنی؟

چرا مسئله مهمیه و چرا این باید مهم باشه ؟؟؟؟؟؟ وقتی دست خودش نبوده! حتی اگر طرف رابطه جنسی با اختیار ...

یعنی چی😐😐طرف باید بدونه باکی میخواد زندگی کنه این مسئله خیلی مهمه شاید طرف نخواد باکسی ک حتی دست ینفر بهش خورده زندگی کنه شاید نخواد بازنی باشه بهش تجاوز شده یا رابطه داشته حق طبیعیشم هست ادما حق انتخاب دارن

تجاوز میدونی یعنی چی اصلا شما؟؟؟؟

چ رابطه داشته باشه چ تجاوز چ دست خودش باشه چ نه بایدددد گفته بشه شریک زندگی باید بدونه

طرف ی تجربه تلخ داشته ممکنه روی همه چیزش اثرگذاشته باشه

مگه میشه زندگیو بادروغ وفریب پنهون کاری شروع کرد

اگ طرف بعد ازدواج بفهمه نمیگه چرا موضوع ب این مهمی وبمن نگفتی

ممکنه زندگی خراب بشه!

قبل ازدواج همه چی درباره گذشته باید گفته بشه

اگ طرف خواست قبول میکنه نخواستم میره!

این مهمترین موضوعی ک باید گفته بشه

چقدعجیب این افکارشما!

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

یعنی چی😐😐طرف باید بدونه باکی میخواد زندگی کنه این مسئله خیلی مهمه شاید طرف نخواد باکسی ک حتی دست ی ...

کاش تو همچین تاپیکی که استارتر حالش خوب نیس با این لحن مشکلش رو بازگو نکنید

کاش تو همچین تاپیکی که استارتر حالش خوب نیس با این لحن مشکلش رو بازگو نکنید

من خودم تجربه کردم قربانی تجاوزم!

نمیشه از واقعیت فرارکرد

وقتی بحث غیر منطقی میکنن باید جواب داد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️