2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 11155 بازدید | 182 پست

خودتو سرزنش نکن چیزی نیست

تقصیر تو نبوده کنار اومدن با همچین قضیه ای ساده نیست ک بخوای ب راحتی ب یکی دیگه بگی

قربونت برم که انقدر سختی کشیدی عزیزم ناراحت نباش

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

نه خیلی سال پیش و من از ترس آبروم چیزی نگفتمالان افکار خودکشیم باز زیاد شده دیگه نمیتونم ادامه بدم

اوه تجاوز کامل ؟ چه بیشرفایی بودن

میشه یه صلوات مهمونم کنی و بهترین دعایی که تو ذهنته رو بهم هدیه بدی؟❤️عاشق شمس تبریزیم مخصوصا اونجایی که میگه : طامع را عز نیست و قانع را ذل نیست ، آزاد بنده گردد به طمع و بنده آزاد گردد به خرسندی💫🤍#خلیج_فارس 🇮🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نمیدونم هدفش چی بوده.از اون روز ب بعد اصلا گم و گور شد حتی مدرسه ام دیگه نیومد واسه امتحان ترم ...

کجا رفت مدرسه یعنی

یعنی ترک تحصیل کرد

به خودش هم تجاوز شد ؟ خیلی سخته ولی بهتر بود با کسی درمیون میزاشتی از خانوادت شاید کمتر اذیت میشدی البته بهت حق میدم به کسی چیزی نکفتی چون بعضیا ممکنه بگن تقصیر خودته که رقتی باهاش و این چیزا

نه.وقتی مدرسه میرفتم با دختری که همشهری خودم نبود رفیق شدم هی میگفت بیا خونمون درس بخونیم من گفتم نه ...

چ جوری ی دختر مدرسه یی از قبل برنامه ریزی کرده بود ک ی خونه از قبل اجاره کنه و بعدم قبلترش همش بهت بگه بیا بریم خونه ما بعد توم موافقت کردی و همون لحظه خونه اجاره کرد فک نکنم ی دختر مدرسه یی بتونه همچین کاری بکنه

پسرم

منم همچین تجربه ای داشتم اما به پارتنرم گفتم و اونم سعی کرد فقط حالمو بهتر کنه :) فقط من زود بهش گفتم چون نیاز داشتم به یکی بگم...

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

تقصیر تو نبوده که انقد خودت عذاب میدی. اون بحساب دوستت چی شد؟بلایی سرش نیاوردی دیگ جرات نکنه دختر م ...

نه از اون روز دیگه ندیدمش بعدم که پیگیر شدم فهمیدم اون خونه اصلا خونه خودشون نبوده اجاره ای بوده از طرف دوستم

انگار اصلا از این شهر رفته بودن هیچ اثری ازشون نبود.مدرسه ام آدرس و تلفنی بهم نداد.منم ترسیدم راستشو بگم چون از طرف مدرسه به خانوادم میگفتن