2789
عنوان

ازدواج

61 بازدید | 8 پست

من چند وقتی هست که نامزد کردم به صورت سنتی همیشه تو ذهنم دوست داشتم ازدواجم سنتی باشه و الانم بود

به شدت منو دوست داره هرکاری که بگم انجام بده انجاممیده،همه کاری براممیکنه،اخلاقش به شدت خوبه

وقتی پیششم حالم خوبه اکثرا،وقتی دوستام،همکارام ،آشناها ازم درمورد نامزدم میپرسن به صورت ناخداگاه با یه ذوقی براشون از نامزدم تعریف میکنم.

ولی من هنوز بهش علاقه مند نشدم بعضی روزا دوسش دارم دلم براش تنگمیشه بعضی روزا حوصلشو ندارم حتی جواب پیامشو بدم،حس خوب و بدی که نسبت بهش دارم و مستقیم بهش میگم و اون همه تلاششو میکنه تا منو آروم کنه

حس میکنم من سر ترم فقط از لحاظ قیافه همین فقط هیچبرتری دیگه ای نسبت بهش ندارم قیافه اونم خوبه بد نیست

حس میکنم گاهی نباید قبول میکردم و تا اخر عمرم مجرد میموندم

من چیکار کنم؟

میشه اگه تجربه ی همچین موردی داشتین به من بگین علاقه به مرور پیش میاد؟

(اینم بگم که من اوایل رابطه به شدت حالم بد و فقط گریه میکردم و هیچ اجباریم نداشتم برای انتخاب،کوچیک ترین حرف احساسی بهم میزد حالم بد میشد،اما الان اصلا اینجوری نیستم گاهی اوقات حتی خوشمم میاد)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

طبیعیه مطمئنا خوشبخت میشید

واقعا؟

خیلی وقتا میگم بریم مشاوره اونم میگه بریم بعد خودم پیش خودم میگم ول کن بابا

ولی وقتایی که حالم بد میشه باز بهش میگم اونم هر سری میگه عزیزم من که میگم بریم هرجا که تو میگی خودت قبول نمیکنی

اینکه بعضی روزا حوصله یکی رو نداشته باشی طبیعی اگر ایشون خوبه و داره تلاش میکنه برا زندگی شما هم دنب ...

ممنون عزیزم اون همه تلاششو میکنه حتی جای منم تلاش میکنه

ولی من میترسم حسم تا آخرش این باشه

واقعا؟خیلی وقتا میگم بریم مشاوره اونم میگه بریم بعد خودم پیش خودم میگم ول کن بابا ولی وقتایی که حال ...

آره عزیزم

اولا مشخصه ادم خوبیه و بعد علاقه ای که به مرور زمان به وجود میاد پایدار تره و اینکه فکر عشق فانتزی از سرت بیرون کن اونا مال قصه هاست

سعی کن با هم خاطره خوب بسازین تا تو ذهنت بمونه و علاقه مند شی

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون از سر گرفتیم نگو چی گذشت و نگو چی کشیدیم شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی....

ممنون عزیزم اون همه تلاششو میکنه حتی جای منم تلاش میکنه ولی من میترسم حسم تا آخرش این باشه

نه عزیزم مطمئن باش حست بهتر میشه همونطور که داری میگی به نسبت اوایل الان خیلی حس بهتری داری نگران نباش