2777
2789
عنوان

زوز زن با شوهرم دعوا کردیم

589 بازدید | 52 پست

همه خوب بود اومدیم خونه مامانم شام خوردیم بعد شام سر سفره بحث نمی دونم چیشد شوهرم گفت زنا نمی تونن از لچه خوب نگه داری کنن باید مرد باشه بالا سر بچه بعد مامان بزرگم گفت مروا عقل تو سرشون نیس

شوهرم برگشت گفت همینکارا رو کردی خدا شوهرتو زود کشت

بعد باز بحث شد گفت ادم باید خجالت بکشه از مردی که روزی میاره سر سفره خجالت بکشه این حرفا رو نزنه شما ها قدر دان نیستین و اینا

(من کلا داشتم دفاع میکردم تو جمع بحثمون شد)

بعد مامانم اینا کلا خانوادگی رفتن دکتر منو شوهرم و مامان بزرگم موندیم که شوهرمم رفت ولی قبلش صداش زدم حزف بزنیم گفت من از زنایی مثه شما خوشم نمیاد غیره هرچقد گفتم نرو رفت منم موقع رفتن گفتم نمیام دیگه خونه خودمون گفت خوش اومدی

خلاصه شب من نزدیک 40 باز زنگ زدم گوشیشو جواب نداد که نداد 5 تومنم به من پول داده بود برم خرید پالتو

منم صبح رفتم پالتو بخرم تو مسیر با مامانم اینا یکم الو خشک و اینا خریدم نهایت شد 200 زنگ زدم با ذوق که برات الو خشک خریدم واست اش رشته بپزم داد زد سرم من اون پولو دادم واسه خودت لباس بخری گوشیو قطع کرد

خلاصه رفتیم بازار من چیزی پیدا نکردم تو راه چنتا لوازم ارایشی نیازم بود خریدم اونام شدن 440 تومن اومدم خونه باز زنگ زدم داشتم تعریف میکردم واسش باز داد زد تو تنت یه لباس خوب نیس چرا میری لوازم ارایشی میخری چند بارم محکم داد زد نمی فهمی که نمی فهمی که دیگه بعد اون زنگ نزده منم خونه مامانم اینا موندم مریض شدم

حهلت تهوع و ببخشید بیرون روی شدید با تب و لرز بهم یه زنگ نزده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگ زنگنزن خودش میاد

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

همه همینن. بخودت رسیدگی کن فعلا بیخیال باش یکم آروم باشی. شوهر منم کلا قهره انگار ارث باباشو کشید ...

نمی تونم حالم خیلی بده دلم اینجور زندگیو نمیخواد

خب دیگه نمیخواد واسه پالتو بری بازار طبق جدول اندازه گیری اندازه ت رو بگیر،شایت یا پیج ترک سنتر،سایتش زده ساندی بست خرید کن با پنج تومن شومیز شلوار پالتو شال میخریدی

عزیزم همیشه سمت شوهرت باش تو جمع شما تو یه تیم هستید همیشه سکوت کن یکم تا جو خراب نشه پیشه خانواده ت

شب هم میرفتی خونتون فردا با خودش میرفتی خرید

سمت شوهرت باش تمام

شوهرت سر سفره یه چرت گفته چرا تو جمع کش میدی بحث میکنی شر بشه

بعد هم سرت داد زده چرا الو خریدی تو باز رفتی لوازم آرایش خریدی میذاشتی عصبانیتش میخوابید بعد. کلا به مرد اقتدار نمیدی

قدیمیا با زبون به مرد اقتدار میدادن بعد تو کارای مهم زن تصمیم میگرفت