2777
2789

نه دکتر بری قرص میده منم داشتم همون ماه اول قرص خوردم باردار شدم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم من تنبلی تخمدان و تخمدان پلی کیستیک دارم به گفته دکترا ولی الان دومیو باردارم

منم تو سونو واژینال گفت همین و دارم الان میخوام اقدام کنم یه قرص کانسپشن داده 

قرص لتروزل با مدروفم فقط یه ماه خوردم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
قرص هم خوردی

واسه منم همین بود 

کانسپشن؟

نه 

به من متفورمین هم داده با یه قرص دیگه  تو تاریخهای تخمک گذاری هم باید اقدام کرد جتما؟

اره متفورمین هم میدن ولی من نخوردم اره صد در صد من زیاد میل ب باردار شدن نداشتم رفته بودم دکتر بعد ازدواجم پریودم نامنظم شده بود ک منظم بشه دیگ مدروفم لتروزول داد خوردم سریع باردار شدم 

خدارو شکر عزیزم 

ان شالله شما و هر کسی که نی نی میخواد باردار بشید نی نی خوشگل و صحیحو سالم بیارید 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792