2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با منه یا نامزدم

222 بازدید | 15 پست

نامزدم هر موقع قهر میکنیم دیگه نمیاد سمتم شده ۶ ماه هم قهر بودیم دلم براش تنگ شده

ماجرا از این قراره که من میرم تراپی گفت نرو تراپی

این تراپیستت خوب نیست منم گفتم ذهنت بسته هست و درک نداری

قهر کرد و گفت بهم توهین کردی

خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رل؟

آرامش و شخصیت خودتونو پای این مدل افراد نذارین

البته شما باید علت میپرسیدین

جواب جالبی ندادین

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خب ولش کن یه مدتوقتی حتی سمتت نمیاد چه فایده ببین چی میشه بعد یه مدت

دلم براش تنگ شده

خیلی زیااااااد ولی میدونم هیچ وقت سمتم نمیاد هیچ وقت اخلاقش اینطوریه که خیلی مغروره

با دلم چکار کنم

فکرنکنم خیلی براش مهم باشیکسی که ۶ ماه قهر میکنه سمتت نمیاد دنبال بهانستداره بهت میفهمونه که خودت بر ...

نه اتفاقا خیلی دوسم داره ولی به شدت مغروره

میگه تراپی خوب نیست کلا میگه نرو

خب چون بهش اجازه دادین قبلا که نظر بدن

حتی همسر آدم تو بعضی موارد حق نظر دادن ندارن

یاد بگیرید هر حرفی ربط به شوهر نداره

حالام دیگه ادامه ندید رابطه رو نرمال نیست هیچ چیز

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نه اتفاقا خیلی دوسم داره ولی به شدت مغروره

خودتو گول نزن دیگه

یارو ۶ ماه ولت میکنه تا خودت نازشو بکشی

هیچ مردی وقتی کسیو دوست داره اینهمه مدت قهر نمیکنه اونم تو دوران دوستی