2777
2789
عنوان

یا خدا بچم باز داره مریض میشه 😭😭

403 بازدید | 73 پست

سابقه الرژی داره هربار مریض میشه ماه ها طول میکشه

الان از صبح عطسه و ابریزش داره توروخدا بگید چی بدم بهش ک نریزه ب گلوش چرک و عفونتا😭 فردا میبرمش دکتر.. تا الان قطره بینی ریختم و سیتریزین دادم اثر نداشته

شربتی هست بدم ک تو همین مرحله ایریزش بینی متوقف بشه و پیش روی نکنه کمک😭😭

شلغم چرک خشک کن طبیعه دختر منم همینه پاییز وزمستون اکثرا میپزم نمک میزنم میدم میخوره ،شیر گرم ،اب لیمو وعسل

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی تو هم مثل منی غصه ام شد برات جون بچه منم از ۲۰ مهر همش سرفه داره هنوز خوب نشد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

شلغم چرک خشک کن طبیعه دختر منم همینه پاییز وزمستون اکثرا میپزم نمک میزنم میدم میخوره ،شیر گرم ،اب لی ...

نخ شلغم میخوره نه لیمو شیرم اصلا لب نمیزنه چکار کنم 😭

خب اگه الرژیه که مدام باید ضد حساسیت بخوره وگرنه التهاب گلو و لوزه هاش زیاد میشع

ایروکاست و اسپری فلوتیکازون خیلی دارو خوبین با دکتر مشورت کن بهش بده هروز عصر

الرژیشو کنترل میکنن اینا البته اسپری و یدفه نباید قط کنی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

ببین عنبرنسا براش ضرر نداره،،دود بدهب من ک نمیسازه،سرفه و سوزش گلومو ببشتر میکنه.

دکترش دود رو کلا منع کرده ... چه دود سیگار و سبنج چه عنبرنسا .. محرک الرژی هس

نخ شلغم میخوره نه لیمو شیرم اصلا لب نمیزنه چکار کنم 😭

ببرش پیش متخصص ،اگر الرژی داره دارو سرخود نده

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

خب اگه الرژیه که مدام باید ضد حساسیت بخوره وگرنه التهاب گلو و لوزه هاش زیاد میشع ایروکاست و اسپری فل ...

الان هنوز اولشه فک کنم سرماخوردگیه .. از صبح دوسه تا سرفه کرده بیشتر ابریزشه . اسپری واسه سرفه س