2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گیلانم بیا وسط

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme

سلام عشقمممم😍😍😍😍😍😍

من بابلسرم اجی😘😘😘❤❤❤

هوا افتابی و عالیه ولی نمیدونم فردا هم همینجوره یا نه.😂 

شبیه اصغری کارشناس هوا شناسی نشم بگم افتابی فردا طوفان بشه😂

ولی دو سه روزه هوا عالیه😘

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

شمالی نیستم ولی شمالیا رودوس دارم 

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
سلام گلی خانوم...چه خوب....فردا  میایم شهرتون😊😊

عزیزممممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

وووووووی خووووش اومدین 😘😘😘❤❤❤

خوش بگذره بهتون اجی جونم😍😘🌻🌷

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
عزیزممممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 وووووووی خووووش اومدین 😘😘😘❤❤❤ خوش بگذره بهتون اجی جونم😍😘🌻🌷

ممنون عزیز دل...اگه وقت داری یه توضیح کوچولو در باره جاهای قشنگ شهرتون میدی🤗🤗

ممنون عزیز دل...اگه وقت داری یه توضیح کوچولو در باره جاهای قشنگ شهرتون میدی🤗🤗

فداتمممم که 😍😍😍

اوممم بذار یکم فک کنم 😂

اول که سمت پارکینگها. دریا برین. بگید پارکینگ میخواین برین راهنمایی میکنن. از پارکینک صفر تا نه داریم. ساحلِ قسمت پارکینگ صفر و یک شلوغ تره و باحال تره😆. سه به بعد خلوت تر.

تو پارکینگ نُه هم رستوران شیلات هست. غذا های دریاییش خیلی خوبه 😆😃

بعد رود خونه وسط شهر قشنگه مخصوصا پل هاش.

ی پل چوبی هم جدید ساختن که برای ماشین نیس.جالبه حتما برین برای عکس گرفتن منظره خوبی داره.😍

رستوران میزبان معروفه تو شهر و غذاهاش خوشمزه اس.دوتا داریم شعبه اولش داخل شهره. جدیده یکم حاشیه شهر هست ولی خوشگله جاش 😍

میرود هم برین. نزدیک بابلسره تو شهره بَهنِمیر.منطقه ساحلیه قشنگیه.😍

برای خریدم بین بابلسر و فریدون کنار پاساژای خوبی داره. کتان تافته.ایران کتان و.....

بازاره روز بابلسرم جالبه خوراکی های محلی داره.ماهی و سبزیجات و ترشی و...

اگه اهل زیارت هستید.امام زاده ابراهیم داخل شهر خیلی حاجت میده.خواهرش هم هست اسمشون الان یادم نیس عشقم😍😘❤

فریدون کنار بازاره ماهیی داره .اونم جالبه ولی من چون ماهی دوسندارم از بوش بدم میاد نمیرم زیاد😂

دیگه باز یادم اومد میگم اجی😘😘😘😘❤❤

راستی اسکله ساحلی من خوبهه خیلی. بگید اسکله راهنماییتون میکنن😘😘😘😘❤❤