2777
2789
عنوان

کسایی که تجربی رفتن

72 بازدید | 11 پست

خواهرم کلاس نهمه هفتم معدلش ۱۵/۵ شد

هشتم هم مستمر ریاضی و علوم و اینگیلیسی شو خیلی خیلی بد شد و ریاضیش ۴ونیم از ۲۰ نمره شد ولی نیمه اول خیلی بهتر شد نمرش تجدید نشد دیگه مستمر نيمه دوم و نيمه دوم هم بهتر شد نمره هاش خیلی بهتر و معدن ۱۷ و نیم شد و کلاس نهم امسال مستمر میگه خیلی خوب دادم و هنو امتحان نيمه اول اینا ندادن و خیلی استرس داره به نظرتون میتونه بره تجربی؟؟چون واقعا این رشته رو خیلی دوست داره؟؟شما با معدل چن هفتم و هشتم و نهم قبول شدین تجربی؟

تو به من نمیخوری سیسی😌🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربی ک نمیاره صد در صد بیاره هم با این نمره های هفتم و هشتم ، درسای تجربی رو چجوری میخواد پاس بشه ...

آخه نخونده بود

ولی فق هفتم نمره هاش بد شد و هشتم هم فق مستمرش ریاضی شو بد داد و نهم هم مستمرش که به گفته ی خودش همه شو خوب داده

تو به من نمیخوری سیسی😌🎀

من که تا کلاس نهم همه درسام 20بودم معدل سال نهمم هم شد 19.89 همه رشته هارو باز کردم درسمم خوب بود الان سال آخر رشته تجربی هستم خیلی سخته خودش هنوز بچه هست یه چیزی میگه شما که میدونید و بزرگ ترش هستین نزارید بره رشته تجربی

من که تا کلاس نهم همه درسام 20بودم معدل سال نهمم هم شد 19.89 همه رشته هارو باز کردم درسمم خوب بود ال ...

آخه درسش خوبه فقط خودش نمیخونه تو این ۳ سال واقعا شرایط سختی داشتیم خانوادگی برای همین اصلا بیچاره نمیتونست درس بخونه

تو به من نمیخوری سیسی😌🎀

آخه درسش خوبه فقط خودش نمیخونه تو این ۳ سال واقعا شرایط سختی داشتیم خانوادگی برای همین اصلا بیچاره ن ...

هر چقدرم خوب باشه بازم نمره هات خیلی افت میکنه وقتی وارد دبیرستان بشی مثلا نمره 19میشه14تا16نهایت دیگه نمره های پایین خودت حسابشو بکن و وقتی هم خودش نمیخونه که دیگه نمیتونین تو اون سن مجبورش کنید به خوندن پس بهتره همین الان دور تجربی رو خط بکشه

هر چقدرم خوب باشه بازم نمره هات خیلی افت میکنه وقتی وارد دبیرستان بشی مثلا نمره 19میشه14تا16نهایت دی ...

من خودم تجربی میخونم قراره سال بعدی کنکور بدم و واقع هم سخته بهش میگم ولی گوش نمیکنه

تو به من نمیخوری سیسی😌🎀