2821
2789

این دیگه چجور غسلیه؟

آیه ۳۹ سوره یونس درباره اوناییه که پیامبرشونو تکذیب میکردن.از ویژگیای یه احمق اینه که هم تو تیم یه پدوفیل اپستینیه هم دم از قرآن میزنه.پیرزن فحاش تکلیفش با خودشم معلوم نیس از بس طرفداری اپستینیا رو کرده عقلش تعطیل شده هنوز مونده قدرت خدا رو ببینه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

💠غسل باطل سحر بسیار کار آمد ومجرب💠

این غسل یکی از مجرب ترین غسل هایی است که خیلی سریع سحر و بستگی را از بین میبرد.پس بادقتانجام دهید و به تمام اعضای خانواده خود هم آموزش دهید

🌻یک شیشه گلاب تهیه کنید و بعد روی کمی نمک " اندازه یک سر قاشق مرباخوری "یک حمد و110 قل هوالله و 7 مرتبه آیه الکرسی سه مرتبه سوره تکویر و یک مرتبه سوره جن بخوانید و آن را به داخل شیشه گلاب بریزید.

🌻نصف استکان از این گلاب را بر دارید و با خودتان به حمام ببرید و پس از شستشوی کامل بدن, ابتدا با اب خود حمام باید غسل ترتیبی کنید,نیت انجام غسل سوره توحید و قل هو الله احد می کنید. ( مثلا می گویید غسل می کنم،غسل سوره توحید، قل هو الله، قربه الی الله )، این نیت را وقتی سر و گردن و یا سمت راست و یا چپ را می شویید هم دوباره تکرار کنید. ( مثلا بگویید به نیت غسل توحید سر و گردن را می شویم، قربه الی الله. یا به نیت غسل توحید سمت راست را می شویم، قربه الی الله... ) و البته می شود به صورت ارتماسی هم غسل کرد با همین

نیت.

.

💠غسل باطل سحر بسیار کار آمد ومجرب💠این غسل یکی از مجرب ترین غسل هایی است که خیلی سریع سحر و بستگی ر ...

خب اون گلاب کجا استفاده میشه

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

اون جیزی که بهش قران خونده شده نباید بره داخل فاضلاب غسل خواستی انجام بدی داخل تشت وایستاد ابش بریز داخل تشت بعل اون اب بریز داخل گلدون یا یاغچه

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی