2777
2789
عنوان

خیلی جوش میزنم

116 بازدید | 28 پست

مخصوصا قسمت چانم خسته شدم توسن بلوغم بهترین پوستو داشتم الان۳۲ سالمه یه جوشایی میزنم اندازه گردو

پلی کیستیکم

الان پودر اینوفولیک میخورم برای تخمدانام

استرس ک داشته باشی واویلا میشه

داروی هورمونی هم بهم نمیسازه

اصلاح تغذیم خیلی سخته

خیلی کم پیش میاو شکلات شیرینی بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزر برو و دکتر

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

سرکه شیره.

سرکه یه واحد

شیره ۶ واحد

بزار رو گاز وقتی به جوش رسید ۷ الی ۱۰ دقیقه بذار بجوشه تا به قوام برسه و بعد که سرد شد روزی دو بار دو سه سه عات بعد از غذا یک پنجم بریز تو لیوان و اب رقیق کن .

تمام

به مرور زمان یه چیز محشری میشی.

یکی که طولانی نبینتت میگه چه قدر عوض شدی!

سرکه شیره.سرکه یه واحدشیره ۶ واحدبزار رو گاز وقتی به جوش رسید ۷ الی ۱۰ دقیقه بذار بجوشه تا به قوام ...

شیره چی

این برای مشکل هورمونی هست من طب سنتیم رفتم باز برگشته اون زمان کم شد اما ازبین نرفت