2777
2789

بچم تنهاس خانم همسایه هم مهربونه بچمم بی ازاره میره یه گوشه میشینه ولی من ابدا خونشون نمیرم خودمم میگم نروولی میره شوهرم میگه بزار بره خود اون خانم وقتی نخاد ب بهانه ای میگه برو دختر خوب. چون اون خانم تنهاس خلاصه بدشم نمیاد .حالا من همش حس بد دارم میگم من که صمیمی نیستم خیلی زشته میفرستم باید براش هی غذا اینا ببرم بدونه اون نیم ساعتی بچم میره جبران میکنم. حقیقت وقتی بچمو بیرون میکنه غصه میخورم میگم من اگه عرضه صمیمیت داشتم بچم میتونست بره مامان بی عرضه ای هستم.هیج رفیقی ندارم بنظرتون این تفکرم درسته؟؟

تاکید میکنم من نمیخام بره در رو قفل کنم شوهرم وحشی میشه میگه بزار بره بچه ذوق میکنه آزاری هم نداره ب اون خانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا بچه اون نمیاد خونه شما

میه تنهاست عزیزم یه چیزی این وسط مشکوکه حسم بده نسبت به این موضوع

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

چطور میتونید به اون همسایه انقدرررر اعتماد داشته باشید

هم واحدی من که روبه رومون بود

میگفت بچتو بذار بیاد با دخترم بازی کنی

اصلا اجازه نمیدادم

شاید اون خانم خوب باشه ولی آیا اطرافیانش هم ادم های درستی هستن؟

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

وقتی بیزون میکنه یعنی خوشش نمیاد بچتون بره شمام بچتونو اشتباه میکنید میزارید میره شوهرتون عقلش درست کار نمیکنه و نمیدونه حریم شخصی چیه و حتی ممکنه اون خانم به بچه شما اسیب برسونه رو چ اعتمادی بچتو میزاری بره:/

چه دل و جراتی دارین بچه رو میفرستین خونه مردم😐😐

خدایی نکرده اتفاقی براش بیوفته چی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چطور میتونید به اون همسایه انقدرررر اعتماد داشته باشید هم واحدی من که روبه رومون بودمیگفت بچتو بذار ...

حرف حق منم همین نظر رو دارم من دخترم وقتی مامانن هست میذارمش خونش

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم